Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ministrul Ana Birchall, negocieri cu organizatiile sindicale din penitenciare: Solutii urgente pentru problemele stringente

B1 B1,
Ministrul Ana Birchall, negocieri cu organizatiile sindicale din penitenciare: Solutii urgente pentru problemele stringente

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, se intalneste luni si marti cu organizatiile sindicale din penitenciare. Nemultumirea angajatilor din penitenciare sunt expuse inca din mandatul lui Tudorel T. continuă pe B1

Negocieri la Ministerul Justitiei cu sindicatele din penitenciare

Organizatiile sindicale din penitenciare au astazi si maine intalniri de negociere cu reprezentantii Ministerului Justitiei, sub coordonarea ministrului Birchall, informeaza Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, printr-un comunicat.

ANA BIRCHALL: S-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Mazare

Ministrul Justitiei Ana Birchall a anuntat ca astazi MJ a primit de la instantele competente documentele prin care s-a constatat indeplinirea conditiilor legale pentru extradarea lui Radu Mazare.

Ana Birchall: Romania cere extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a fost predat autoritatilor din Madagascar

Update:Ana Birchall a sustinuto declaratie de presa cu privire la stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare. Ministrul interimar al Justitiei sustine ca Romania va cere extradarea lui Radu.

Ana Birchall anunta astazi stadiul procedurii de extradare a lui Radu Mazare

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, anunta astazi stadiul procedurii de extradare din Madagascar a fostului primar al Constantei Radu Mazare.

Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

Ana Birchall anunta ca incep procedurile pentru extradarea lui Radu Mazare: Am decis mobilizarea tuturor resurselor Ministerului Justitiei pentru indeplinirea formalitatilor legale (VIDEO)

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, vineri, ca a primit documentele in baza carora se poate solicita extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Confirm ca astazi, 10 mai 2019,.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

Sindicalistii din Penitenciare anunta mitinguri saptamanale si un protest, in iunie, in Piata Victoriei

Sindicalistii din penitenciare vor organiza mitinguri, incepand de luni, 13 mai, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, solicitand, printre altele, adoptarea statutului politistului de penitenciare si plata orelor suplimentare, anunta Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare SNLP).

Sindicalistii din Penitenciare anunta MITINGURI saptamanale si un PROTEST de amploare, in iunie, in Piata Victoriei

Sindicalistii din Penitenciare anunta mitinguri saptamanale si un protest de amploare, in iunie, in Piata Victoriei din Capitala. Astfel, atiunile de protest declansate in luna aprilie vor continua.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )