Libnet.ro
UNICEF

11:00

MINISTRUL APARARII, declaratii INCENDIARE despre protestul DIASPOREI! Adevaratul motiv pentru care romanii ies in strada

B1 B1,
MINISTRUL APARARII, declaratii INCENDIARE despre protestul DIASPOREI! Adevaratul motiv pentru care romanii ies in strada

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, si-a exprimat speranta ca protestul romanilor din diaspora va fi unul pasnic. Totodata, demnitarulaprecizat ca din punctul sau de vedere. continuă pe B1

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim sa fie pasnic si sa nu se dea curs provocarilor

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale, si sa nu se dea curs provocarilor pe care spune ca le-a vazut in ultima vreme. Fifor a declarat ca de aproape doi ani se guverneaza sub o presiune extraordinara, desi actualul guvern este perfect legitim, potrivit News. ro.

Fifor, despre protestul diasporei: Este un protest politic, ne dorim sa fie pasnic

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale,.

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Protestul diasporei: unde vor fi azi mitinguri si ce spune Dragnea

Astazi, 10 august 2018, este programat protestul diasporei. Cu un pic de noroc, evenimentul s-ar putea sa adune la un loc cei mai multi protestatari impotriva regimului PSD. in Piata Victoriei din Bucuresti, se vor intalni astazi romani din toate colturile lumii. Primele detalii despre protestul diasporei au ajuns online in urma cu aproximativ doua [].

Presa internationala scrie despre protestul de vineri al diasporei, din Piata Victoriei din Capitala

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press, citata de ABC News, New York Times si The Washington Post.

Protestul Diasporei a intrat in vizorul presei internationale: Romanii vor cere demisia Guvernului si alegeri anticipate

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din Diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press,.

Sute de ploiesteni au pelcat la protestul Diasporei din Bucuresti Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au pelcat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

VIDEO Sute de ploiesteni au plecat la protestul Diasporei din Bucuresti: Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au plecat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

VIDEO Sute de ploiesteni au pelcat la protestul Diasporei din Bucuresti Nu mai vrem sa fim generatia de sacrificiu

Sute de ploiesteni au pelcat, vineri, la Bucuresti pentru a participa la protestul Diasporei. Multi dintre ei si-au dat intalnire in diferite puncte ale Ploiestiului pentru a pleca in grup catre Capitala.

Ministrul Apararii, Mihai Fifor: in Romania, stagiul militar obligatoriu este suspendat, nu anulat

La nivelul Ministrului Apararii Nationale s-a discutat de mai multe ori despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu, insa nu s-a discutat si la nivelul Guvernului. Ministrul Apararii Mihai Fifor a atras.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )