Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat in semn de protest fata de acordul anuntat de Theresa May

Antena3 Antena3,
Ministrul britanic pentru Brexit a demisionat in semn de protest fata de acordul anuntat de Theresa May

Dominic Raab, ministrul britanic pentru Brexit, a demisionat joi in semn de protest fata de acordul cu UE anuntat de premierul Theresa May. Regret sa anunt ca, dupa reuniunea guvernului de ieri miercuri -. continuă pe Antena3

SONDAJ Cum vedeti acordul pentru Brexit anuntat de May?

Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul, a anuntat aseara premierul Theresa May, care azi a aparut in fata Parlamentului. Acolo, ea nu a avut o primire tocmai prietenoasa, in timp ce patru membri ai Cabinetului sau si-au dat demisia. in cursul diminetii, lira a pierdut teren in fata dolarului, iar oficiali europeni si-au reafirmat regretul pentru Brexit, liderii UE urmand sa se intruneasca pe aceasta tema peste 10 zile. Cum vedeti anuntul premierului Theresa May privind acordul pentru Brexit? Participa la sondajul HotNews. ro.

Val de pesimism in Marea Britanie, dupa ce guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit

Guvernul britanic a aprobat, miercuri, dupa o sedinta maraton, acordul pentru Brexit, de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana. Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a avut joi o reactie pesimista in legatura cu acordul cu Brexit, iar.

Guvernul britanic a aprobat acordul pentru Brexit

Guvernul britanic a aprobat, astazi, dupa o sedinta maraton, acordul pentru Brexit, de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana.

ULTIMA ORA Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic (editor BBC)

Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic iar cabinetul premierului Theresa May urmeaza sa se reuneasca miercuri, a afirmat editorul BBC pe probleme politice, citat de Reuters.

Theresa May: Aranjamentele pentru Brexit intra n faza finala

Intr-un discurs tinut la banchetul organizat de primarul Londrei, premierul Marii Britanii a declarat ca discutiile cu privire la aranjamentele pentru Brexit au fost ,,extrem de dificile, dar partile implicate vor lucra ,,peste noapte pentru a face progrese, potrivit BBC.

Pas important pentru Brexit: Guvernul britanic a aprobat acordul de iesire din Uniunea Europeana

Guvernul britanic a aprobat miercuri seara dupa o sedinta maratonul acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a anuntat premierul Theresa May la finalul discutiilor. Premierul britanic a.

Marea Britanie si Uniunea Europeana au ajuns la un acord pentru Brexit

Un proiect de acord cu privire la Brexit a fost incheiat de negociatorii britanici si europeni si urmeaza sa fie examinat miercuri in Consiliul de ministri de la Londra, a anuntat marti guvernul britanic.

Be EU: Acord istoric pentru Brexit. Ce urmeaza?

Guvernul britanic si-a dat acordul asupra draftului ce a fost convenit intre partea britanica si statele membre ale Uniunii Europene. Este un pas decisiv care ne va permite sa avansam si sa finalizam.

Theresa May: Proiectul de acord pentru Brexit raspunde votului britanicilor

Premierul britanic Theresa May a aparat miercuri in Parlament proiectul de acord privind Brexitul incheiat cu o zi inainte intre negociatorii europeni si britanici, inaintea unei reuniuni cruciale a guvernului sau care trebuie sa se pronunte asupra textului, relateaza AFP.

UPDATE Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic (editor BBC)

Un proiect de acord asupra Brexitului a fost incheiat de negociatorii britanici si cei europeni si va fi examinat miercuri in consiliul de ministri, a anuntat marti guvernul britanic, intr-un comunicat citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )