Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul bulgar al Justitiei a demisionat din cauza unei afaceri imobiliare. Comisia Anticoruptie a deschis ancheta dupa dezvaluirile presei

Hotnews Hotnews,
 Ministrul bulgar al Justitiei a demisionat din cauza unei afaceri imobiliare. Comisia Anticoruptie a deschis ancheta dupa dezvaluirile presei

Ministrul bulgar al Justitiei, Tsetska Tsacheva, a demisionat sambata ca urmare a dezvaluirilor din presa potrivit carora, alaturi de alti trei lideri ai formatiunii politice de centru-dreapta GERB aflata la putere, a cumparat apartamente de lux sub pretul pietei, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Serena Williams s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentari la genunchiul stang

Serena Williams, campioana de opt ori la Miami, s-a retras din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory, acuzand o accidentare la genunchiul stang, informeaza wtatennis. com.

Ministrul bulgar al Justitiei A DEMISIONAT, in urma unui SCANDAL DE CORUPTIE: Este vorba despre o afacere imobiliara CONTROVERSATA

Ministrul bulgar al Justitiei, Tsetska Tsacheva, a demisionat. Acesta si-a parasit functia dupa ce presa a dezvaluit ca acesta ar fi cumparat apartamente de lux sub pretul pietei, impreuna cu alti trei.

VICEPREMIERUL SUCIU: Pe Iohannis nu l-a interesat daca primarii au de suferit din cauza intarzierii bugetului

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Drobeta Turnu Severin, ca pe presedintele Klaus Iohannis nu l-a interesat daca primarii au avut sau nu de suferit din cauza faptului ca a intarziat bugetul cu o luna.

Cainele si-a pierdut ochii din cauza unui glaucom, dar apoi ceva incredibil s-a intamplat. Este cel mai bun ajutor pentru el

Cainele si-a pierdut ochii pe rand din cauza unui glaucom, dar apoi ceva neasteptat s-a intamplat. Charlie, un golden retriver de 12 ani din Carolina de Nord, l-a intalnit pe Maverick, un catelus de doar.

inca un deces provocat de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Populatia Bulgariei are iNDOIELI cu privire la apartenenta la NATO din cauza sentimentelor proruse

Increderea bulgarilor in NATO este mai mica decat in cea in Uniunea Europeana, iar NATO evoca reactii mai polarizate din cauza unor sentimente proruse care persista, este concluzia unui sondaj in care.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor, avertizeaza ca TAROM ar putea ramane cu toate avioanele la sol, din cauza faptului ca Guvernul a rpovocat o criza in.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

TAROM ar putea ramane in zilele urmatoare fara certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautica Civila Romana din cauza faptului ca Guvernul a provocat o criza in conducerea companiei, avertizeaza deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor. O asemenea situatie dramatica nu a mai existat niciodata in istoria de 64 de ani a companiei, sustine deputatul.

Angajati ai Metrorex: Tren sarit de pe sine in depoul Berceni din cauza unei probleme software / Metrorex: Nu facem supozitii cu privira la cauza producerii evenimentului. Cercetarea autoritatilor e in desfasurare

Una dintre cauzele incidentului de la metrou din ianuarie, cand doua vagoane au sarit de pe sine in depoul Berceni este un software care a mentinut alimentarea vagoanelor, toate trenurile comportandu-se la fel in timpul testelor efectuate dupa accident, au declarat angajati ai Metrorex, miercuri. De cealalta parte, compania transmite intr-un comunicat ca nu poate face supozitii privind cauza producerii evenimentului si ca in prezent se afla in desfasurare ancheta autoritatilor abilitate.

ALERTA pe Otopeni: Avion oprit la sol din cauza unei defectiuni tehnice. Un pasager a suferit un atac de panica(VIDEO)

Alerta pe aeroportul Otopeni. Un avion care ar fi trebuit sa decoleze vineri dimineata cu destinatia Praga a fost oprit la sol din cauza unei defectiuni tehnice, informeaza B1 TV. Toti pasagerii au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )