Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Carmen Dan explica de ce a refuzat cererea de protectie SPP a Laurei Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Ministrul Carmen Dan explica de ce a refuzat cererea de protectie SPP a Laurei Codruta Kovesi

Ministrul de interne, Carmen Dan, a anuntat, sambata, ca a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi, pentru ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia de care are nevoie. Carmen Dan a subliniat. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne a refuzat cererea de protectie SPP a lui Kovesi. Carmen Dan: Sunt si alte optiuni

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi de a obtine protectia SPP, argumentand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara, relateazaAntena 3, in contextul in care ea nu mai este procuror-sef.

Ministrul de Interne a avizat negativ cererea de protectie SPP a lui Kovesi. Carmen Dan: Sunt si alte optiuni

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avizat negativ cererea Laurei Codruta Kovesi de a obtine protectia SPP, argumentand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara, relateazaAntena 3, in contextul in care ea nu mai este procuror-sef.

Carmen Dan a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi de a beneficia de protectia SPP: Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat sambata ca a refuzat cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a beneficia in continuare de protectia SPP afirmand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara.

Carmen Dan a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi de a beneficia de protectia SPP

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat sambata ca a refuzat cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a beneficia in continuare de protectia SPP afirmand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara.

Carmen Dan ii mai da o PALMA lui Kovesi: Ce decizie a luat ministrul dupa ce fosta sefa DNA a solicitat protectia SPP

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat sambata, dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut sa beneficieze, in continuare, de protectie din partea SPP, desi nu mai este demnitar de rang inalt. Carmen Dan a.

intoarsa de la Bruxelles, Viorica Dancila i-a bagat in sedinta pe Carmen Dan si Eugen Teodorovici. Ce pune Guvernul la cale

Abia intoarsa de la Bruxelles, unde s-a intalnit cu seful Comsiei Europene, premierul Viorica Dancila i-a bagat in sedinta pe ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul Finantelor Eugen.

Carmen Dan le spune tinerilor politisti cum sa-si faca meseria: Pe baza de probe si nu stabilind TINTE!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, pare sa fi preluat si insusit discursul politicienilor cu probleme penale. Ea le-a spus sambata absolventilor de la Academia de Politie ca justitia se face pe baza de probe.

Carmen Dan sustine ca la ntlnirea sindicalistilor cu Gabriel Oprea a participat un singur politist activ, el fiind scos la pensie

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca la intalnirea lui Gabriel Oprea cu liderii sindicatelor din Politie a participat un singur politist activ, care lucra intr-o structura de control importanta la nivelul MAI si pentru care a luat decizia incetarii raporturilor de serviciu prin pensionare, transmite Agerpres.

Carmen Dan: Justitia se face pe baza de probe si nu stabilind tinte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, le-a spus sambata absolventilor de la Academia de Politie ca justitia se face pe baza de probe si nu stabilind tinte, subliniind ca isi doreste ca teoria sa se.

Surse: Cererea lui Kovesi de a primi protectie SPP, respinsa de MAI

Update:Ministerul de Interne a avizat negativ cererea Laurei Codruta Kovesi pentru a obtine protectia SPP. Cererea trebuie sa obtina avizul membrilor CSAT, pentru ca numai asa se poate da o derogare de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )