Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Danut Andrusca: Nu ma las intimidat de grupurile de interese. Nu ma pot ei denigra, ct pot eu rezista

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Danut Andrusca: Nu ma las intimidat de grupurile de interese. Nu ma pot ei denigra, ct pot eu rezista

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a scris, pe Facebook, ca nu se va lasa intimidat de grupurile de interese care il denigreaza in spatiul public si a mentionat ca atacurile la adresa sa vizeaza de fapt grupul sustinatorilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Danut Andrusca, dupa ce a fost numit cel mai idiot ministru: Nu ma pot ei denigra, cat pot eu rezista

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat ca nu se lasa intimidat de grupurile de interese care il denigreaza in spatiul public in conditiile aparitiei unei inregistrarile cu Adrian Tutuianu in.

Danut Andrusca, dupa ce Adrian Tutuianu l-a facut prost: Astept sa ma lamuresc inainte de a-l da in judecata

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a reactionat dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care Adrian Tutuianu, liderul PSD Dambivita, l-a facut prost.

Danut Andrusca reactie dupa inregistrarile cu Adrian Tutuianu: Totul are o limita. Astept sa ma lamuresc inainte de a-l da in judecata

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a avut o prima reactie dupa jignirile colegului sau din PSD, Adrian Tutuianu. Astept ca dl Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute.

Basescu: Ar trebui sa plece din Guvern Teodorovici, Stanescu, Daea, Danut Andrusca, Plumb; pentru Plumb ar trebui sa fie un minister de taiat frunze la caini

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi seara, despre ministrii din Guvernul Dancila, apreciind ca multi dintre ei sunt incimpetenti si ar trebui sa plece. Pe lista celor care ar trebui remaniati, Basescu ii vede pe Eugen Teodorovici, Paul Stanescu, Petre Daea, Danut Andrusca si Rovana Plumb. Pentru aceasta din urma, Basescu spune ca PSD ar trebui sa infiinteze un minister al taiatului frunzei la caini.

Camera Deputatilor voteaza, astazi, motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Danut Andrusca

Deputatii vor vota, in plenul de miercuri, motiunea simpla prin care liberalii ii cer demisia lui Danut Andrusca din functia de ministru al Economiei, dupa ce Camera Deputatilor a dezbatut-o in sedinta de.

Nu ma pot ei denigra cat pot eu rezista

Atacurile care au aparut in ultima vreme in spatiul public si care vor mai aparea vin din zone gri si reprezinta diverse grupuri de interese, iar eu nu voi ezita sa-mi apar onoarea si demnitatea, inclusiv in instanta de judecata, afirma ministrul Economiei, Danut Andrusca, intr-o postare pe pagina de Facebook.

Danut Andrusca, considerat cel mai idiot ministru de colegul Adrian Tutuianu, afla azi daca mai are sustinerea Parlamentului

Deputatii voteaza, miercuri, in plen, motiunea simpla depusa de PNL impotriva ministrului Economiei. Potrivit unor inregistrari aparute in spatiul public, Adrian Tutuianu vicepresedinte PSD) considera ca Andrusca e cel mai idiot ministru si ca singura legatura cu economia a acestuia e ca a avut o vulcanizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )