Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministrul Economiei: Baticul nu te protejeaza de COVID

Antena3 Antena3,
Ministrul Economiei: Baticul nu te protejeaza de COVID

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le transmite romanilor ca mastile din material textil nu ii protejeaza de COVID. Ministrul sustine ca mastile din comert care nu protejeaza de COVID vor trebui marcate ca atare. continuă pe Antena3

Ministrul Economiei, dezamagit: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid Toate mastile neconforme sunt din import si au fost oprite de la comercializare- UPDATE

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu, citat de Agerpres. Virgil Popescu a precizat ca mastile gasite neconforme au fost oprite de la comercializare.

Virgil Popescu: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva COVID si toate sunt din import. Romanii sa cumpere ce se produce in tara

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca e dezamagit de calitatea mastilor comercializate in Romania deoarece jumatate dintre ele nu protejeaza impotriva coronavirusului. El a precizat ca Ministerul.

Jumatate din mastile de pe piata nu protejeaza impotriva COVID-19. Ministrul Economiei: Toate sunt din import. Sunt dezamagit

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva COVID-29, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.

MINISTRUL ECONOMIEI: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, astazi, ministrul de resort, Virgil Popescu, conform Agerpres.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta noi ajutoare de stat pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Ministrul Economiei,Virgil Popescu, a declarat, miercuri, dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ca restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine la anul noi.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ELCEN va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. ELCEN Bucuresti, salvata de la insolventa nbsp.

Virgil Popescu: Elcen va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. Ministrul sustine ca a fost gasita solutia cu Ministerul Finantelor si cu ANAF in asa fel incat sa fie compensate datoriile si taiate penalitatile, in baza OUG 692020.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea BRUA pune Romania pe harta de transport a gazelor naturale

Sunt foarte optimist ca anul viitor vom avea prima molecula de gaz din Marea Neagra adusa in sistemul national de transport, spune Popescu * Dumitru Chisalita, specialist gaze naturale: Am pierdut trenul pentru o mare repozitionare a Romaniei in coridorul sud-estic european * Popescu: Avem facut stocul de gaze, de carbune si de combustibili; rezerva in lacurile Hidroelectricii este peste nivelul de anul trecut Finalizarea conductei de transport de gaze naturale BRUA pune Romania pe harta de transport a gazelor naturale, ne-a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 va de la Cernavoda aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )