Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Economiei, dezamagit: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid Toate mastile neconforme sunt din import si au fost oprite de la comercializare- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Economiei, dezamagit: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid Toate mastile neconforme sunt din import si au fost oprite de la comercializare- UPDATE

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu, citat de Agerpres. Virgil Popescu a precizat ca mastile gasite neconforme au fost oprite de la comercializare. continuă pe Hotnews

Virgil Popescu: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva COVID si toate sunt din import. Romanii sa cumpere ce se produce in tara

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca e dezamagit de calitatea mastilor comercializate in Romania deoarece jumatate dintre ele nu protejeaza impotriva coronavirusului. El a precizat ca Ministerul.

MINISTRUL ECONOMIEI: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva Covid

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, astazi, ministrul de resort, Virgil Popescu, conform Agerpres.

Jumatate din mastile de pe piata nu protejeaza impotriva COVID-19. Ministrul Economiei: Toate sunt din import. Sunt dezamagit

Jumatate dintre mastile aflate pe piata nu protejeaza impotriva COVID-29, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comerciantii sa precizeze acest lucru in cazul produselor neconforme, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei: Baticul nu te protejeaza de COVID

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le transmite romanilor ca mastile din material textil nu ii protejeaza de COVID. Ministrul sustine ca mastile din comert care nu protejeaza de COVID vor trebui marcate ca atare.

Dovada ca purtam mastile degeaba. Ministrul Economiei a scapat porumbelul

Pandemia a pus omenirea in fata unor evenimente fara precedent. Restrictiile, izolarea, dar si obligativitatea purtarii mastii de protectie au generat revolte si reactii dure din partea populatiilor lumii. Fiecare isi pune intrebarea fireasca, daca purtatul mastii de protectie ajuta sau nu. Un raspuns neasteptat a venit chiar din partea lui Virgil Popescu, Ministrul Economiei.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta noi ajutoare de stat pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Ministrul Economiei,Virgil Popescu, a declarat, miercuri, dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ca restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine la anul noi.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ELCEN va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. ELCEN Bucuresti, salvata de la insolventa nbsp.

Ministrul Economiei a anuntat cand si cu cat vor mai creste pensiile si alocatiile

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal, si ca nu vor fi introduse noi taxe, anuntand si cand vor creste pensiile si alocatiile.

Ministrul Economiei: Este exclusa taierea salariilor bugetarilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirma scenariul taierii salariilor bugetarilor avansat in spa.

STUDIU DELOITTE: Jumatate dintre consumatori considera ca noile experiente digitale sunt un substitut satisfacator pentru activitatile pe care le desfasurau inainte de pandemia de COVID-19

In timpul pandemiei de COVID-19, mai mult de opt din zece consumatori 82%) au incercat pentru prima data cel putin o activitate digitala, cum ar fi comandarea on-line a produselor alimentare, folosirea unei aplicatii educationale sau dedicate exercitiilor fizice, potrivit studiului Deloitte Global Marketing Trends 2021, si mai mult de jumatate dintre acestia 53%) considera ca noile lor experiente on-line sunt un substitut satisfacator pentru activitatile pe care le desfasurau inainte de pandemie. Studiul evidentiaza importanta extinderii ecosistemului digital al marcilor, aproape o treime dintre respondenti spunand ca derularea acestor activitati intr-un mediu digital a fost chiar o alternativa superioara experientelor in persoana. Studiul a fost realizat la nivel global pe baza raspunsurilor a peste 2. 400 de consumatori din Africa de Sud, China, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Mexic, Qatar, Regatul Arabiei Saudite si Statele Unite, conform unui counicat trimis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )