Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ELCEN va iesi din insolventa

B1 B1,
Ministrul Economiei, Virgil Popescu: ELCEN va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. ELCEN Bucuresti, salvata de la insolventa nbsp. continuă pe B1

Virgil Popescu: Elcen va iesi din insolventa

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anuntat miercuri ca producatorul de energie termica din Bucuresti, ELCEN, va iesi din insolventa. Ministrul sustine ca a fost gasita solutia cu Ministerul Finantelor si cu ANAF in asa fel incat sa fie compensate datoriile si taiate penalitatile, in baza OUG 692020.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunta noi ajutoare de stat pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Ministrul Economiei,Virgil Popescu, a declarat, miercuri, dupa sedinta pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban, ca restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine la anul noi.

Ministrul Economiei: Baticul nu te protejeaza de COVID

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, le transmite romanilor ca mastile din material textil nu ii protejeaza de COVID. Ministrul sustine ca mastile din comert care nu protejeaza de COVID vor trebui marcate ca atare.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 va de la Cernavoda aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

VIRGIL POPESCU: Finalizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, ieri seara, ca finalizarea reactoarelor 3 si 4 va aduce securitate energetica definitiva pentru Romania, conform news. ro.

VIRGIL POPESCU: Am spus foarte clar in programul de guvernare: taxele nu vor creste, nu vom taia salariile bugetarilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirma scenariul taierii salariilor bugetarilor si considera ca afirmatia economistului-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea, pe aceasta tema reprezinta, in contextul campaniei electorale, un sprijin personal pentru o posibila discutie, conform Agerpres.

Antreprenorii solicita demiterea ministrului Economiei, Virgil Popescu

Antreprenorii sunt nemultumiti de decizia ministrului Virgil Popescu de anulare a lansarii programului Start-Up Nation, pentru care ministerul isi asumase luna noiembrie pentru lansare, si solicita premierului Ludovic Orban demiterea acestuia si recladirea unei strategii noi pentru IMM-uri cat mai urgent, scrie intr-un comunicat de presa.

Virgil Popescu: Pana la sfarsitul saptamanii eu sper ca sa finalizam evaluarea cererilor depuse de IMM si PFA-uri pentru acel grant de 2.000 de euro

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni seara, ca s-au trimis contracte pentru semnare la beneficiarii schemei de ajutor de 2. 000 de euro, iar pana la finalul saptamanii spera ca se va finaliza evaluarea tuturor cererilor. De asemenea, Popescu a mentionat ca in cursul zilei a inceput evaluarea pentru schema 2.

Virgil Popescu: Peste 20 de milioane de masti au fost oprite de la comercializare, pentru ca erau neconforme

Peste 20 de milioane de masti, adica jumatate din mastile de pe piata, au fost oprite de la comercializare de catre ANPC, pentru ca erau neconforme, a declarat pentru Adevarul ministrul Economiei Virgil Popescu. El a precizat ca toti producatorii romani verificati au avut masti conforme.

Virgil Popescu: Jumatate dintre mastile de pe piata nu protejeaza impotriva COVID si toate sunt din import. Romanii sa cumpere ce se produce in tara

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca e dezamagit de calitatea mastilor comercializate in Romania deoarece jumatate dintre ele nu protejeaza impotriva coronavirusului. El a precizat ca Ministerul.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )