Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei anunta ca toate tezele de doctorat elaborate la Academia de Politie vor fi verificate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Educatiei anunta ca toate tezele de doctorat elaborate la Academia de Politie vor fi verificate

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca, dupa retragerea acreditarii Scolii Doctorale de la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, a solicitat Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) verificarea tuturor celor aproximativ 800 de teze de doctorat realizate la nivelul acestei scoli, incepand cu tezele de doctorat ale cadrelor didactice de la Academie, pentru a se constatat daca sunt sau nu rezultatul unui plagiat, relateaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Toate tezele de doctorat de la Academia de Politie vor fi evaluate

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat miercuri seara ca a solicitat sa fie ev.

Monica Anisie: Am solicitat la CNATDCU sa fie evaluate toate tezele de doctorat realizate la Academia de Politie, pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800 de teze (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este cea care a semnat Ordinul prin care Academia de Politie Bucuresti a pierdut dreptul de a mai acorda titlul de doctor. in direct pe B1 TV, miercuri seara, demnitarul liberal.

Ministrul Educatiei: in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii cu coronavirus Nu scoala afecteaza cresterea numarului de cazuri

In spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, a declarat miercuri ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie. Anisie argumenteaza ca in scoli s-au luat toate masurile de siguranta si astfel nu scoala este cea care afecteaza cresterea numarului cazurilor de coronavirus.

Ministrul Educatiei lanseaza un apel la actiune comuna privind digitalizarea educatiei

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, ii invita pe reprezentantii mediului privat si ai organizatiilor neguvernamentale sa contribuie la transformarea de paradigma propusa de Ministerul Educatiei si Cercetarii: Scoala SMART - Scoala Moderna, Accesibila, Bazata pe Resurse si Tehnologii digitale, care sa asigure accesul la o educatie incluziva si de calitate pentru toti copiii.

Anisie: Am solicitat CNATDCU evaluarea tuturor tezelor de doctorat realizate la Academia de Politie pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, a declarat miercuri ca a decis monitorizarea Academiei de Politie si ca a solicitat Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) sa evalueze toate cele 800 de teze realizate in cadrul institutiei pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate.

Ministerul Educatiei anunta ca va fi intocmita o harta a scolilor dezavantajate. Care va fi rostul ei

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca va fi realizata o harta a scolilor dezavantajate din Romania, care va avea un rol important in stabilirea modului si a prioritatilor de alocare a resurselor si a proiectelor din viitoarea programare financiara 2021-2027.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )