Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Cursurile in mai multe scoli din localitati aflate in judetele in care este vreme rea au fost suspendate, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, joi, la videoconferinta cu prefectii,. continuă pe Antena3

Cursurile au fost SUSPENDATE in mai multe scoli. Care sunt judetele VIZATE

In judetele Iasi, Galati, Prahova si Tulcea cursurile de la 30 de scoli vor fi sistate din cauza conditiilor meteo neprielnice. Loredana Iordache, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei.

Mai multe scoli si-au suspendat activitatea din cauza Codului portocaliu

Opt unitati de invatamant din judetul Constanta au anuntat suspendarea cursurilor pentru astazi, joi, 18 ianuarie 2018.

O cisterna incarcata cu 31 de tone de motorina si benzina s-a rasturnat la Zarnesti. Circulatia a fost deviata si mai multe persoane au fost evacuate

O cisterna care transporta 24 de tone de motorina si 7 tone de benzina s-a rasturnat la Zarnesti dupa ce soferul a pierdut controlul volanului. Mai multe persoane au fost evacuate, iar circulatia a fost deviata.

Ministrul Educatiei a dispus un control in toate scolile din Bucuresti in care a intarziat salariul. Vom lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca a dispus un control in cele peste 60 de scoli din Bucuresti in care a intarziat plata salariilor cadrelor didactice, scrie Agerpres. De asemenea, acesta a mai spus ca va lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru.

Cod portocaliu si mai multe drumuri inchise in Caras-Severin. Vantul bate si cu 140 de km/h in Muntii Banatului

Mai multe drumuri din Caras-Severin au fost inchise dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu pentru aceasta zona.

OLAF face verificari intr-un oras din Arad. Mai multe femei, suspectate ca au mintit ca sunt abuzate de soti pentru a lua bani europeni

Inspectorii Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) au inceput o ancheta, miercuri, in orasul aradean Santana, unde se suspecteaza ca mai multe localnice, intre care angajate ale Primariei si rude ale acestora, au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor abuzate, beneficiarele declarand in fals ca au fost victime ale sotilor pentru a obtine banii, informeaza Agerpres.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Termen in dosarul Colectiv, dupa mai multe amanari pe motiv de procedura

Tribunalul Bucuresti dezbate, luni, un nou termen in dosarul Colectiv in care sunt judecati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, scrie Agerpres. Procesul a inceput pe fond in mai 2017, insa a fost amanat de mai multe ori din motive procedurale, in principal pentru ca nu au fost citate corect partile vatamate din dosar, fapt ce i-a nemultumit pe parintii tinerilor decedati in urma incendiului de la Colectiv.

Starea drumurilor. Coduri de viscol si ninsori: mai multe drumuri inchise, iar mii de case nu au curent electric

Mai multe drumuri din tara sunt inchise, iar mii de case au ramas fara curent electric, in contextul in care optsprezece judete se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara.

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului

Un agent de paza din Gara Deva a tras cu pistolul cu gloante de cauciuc pentru a indeparta mai multe persoane de un vagon plin cu fier si a ranit un barbat in zona capului, relateaza News. ro. Victima a sunat la 112 si a reclamat incidentul, dar a refuzat ajutorul medicilor si internarea intr-o unitate medicala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3357 seconds )