Libnet.ro
UNICEF

22:47

Ministrul Educatiei, despre inceperea noului an scolar: Cel mai bun scenariu - o parte din elevi vor fi la scoala, ceilalti vor continua cursurile online

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei, despre inceperea noului an scolar: Cel mai bun scenariu - o parte din elevi vor fi la scoala, ceilalti vor continua cursurile online

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, despre cel mai bun, dar si cel mai rau scenariu pentru inceperea noului an scolar

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Educatiei: Cel mai bun scenariu pentru inceperea scolii in septembrie - unii elevi vor fi la scoala si altii vor urmari cursurile online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a oferit detalii despre modul in care ar urma sa se desfasoare inceputul scolii in septembrie. Aceasta a precizat ca cel mai bun scenariu pentru ar fi acela prin care .

El e cel mai bun fotbalist al lunii iunie din Serie A

Papu Gomez, fotbalistul argentinian al echipei Atalanta Bergamo, a fost ales cel mai bun jucator din.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

DigiSport: El este cel mai inalt om din lume. Cat masoara uriasul si cum arata un baschetbalist de 2,11 metri langa el

Enes Kanter, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasa pe retelele sociale. Baschetbalistul de origine turca, inalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume.

Dieta Reginei Elisabeta a II a. Iata ce mananca in fiecare zi cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice

La cei 94 de ani ai sai, bunica Printului William reuseste sa se mentina intr-o forma de zile mari. Nu doar ca este cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice, dar este si mereu pregatita sa.

Fotografii povestite de cel mai cunoscut motor de cautare

Cel mai folosit motor de cautare vine in ajutorul celor care cauta diverse imagini.

Austria: Covid-ul si migrantii, provocarile ministrului verde al sanatatii, cel mai popular politician austriac

Popular pentru gestionarea pandemiei de coronavirus din Austria, ministrul verde al sanatatii, Rudolf Anschober, se pregateste pentru a doua runda: anticipeaza provocarea majora a unei reveniri puternice a coronavirusului in toamna, dar vizeaza si consolidarea locului Verzilor in guvern, potrivit AFP.

Nico, declaratii emotionante despre cel mai mare regret din viata: Daca as putea da timpul inapoi...

Cantareata Nico nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toata tara ii stie macar una dintre piesele pe care le-a lansat si sa nu uitam ca artista a urcat si pe scena Eurovision, in 2008. Desi s-a bucurat de.

P incepe Pelicam online, cel mai verde festival de film din tara

De vineri, 10 iulie, timp de zece zile, cele mai recente documentare de mediu, din 14 tari, vor fi difuzate gratuit, in premiera nationala, pe online. pelicam. ro, in cadrul celei de-a 9-a editii Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, desfasurata exclusiv online. Este primul an cand festivalul nu va avea loc la Tulcea, asa cum era programat in fiecare vara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )