Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Educatiei a dispus un control in toate scolile din Bucuresti in care a intarziat salariul. Vom lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei a dispus un control in toate scolile din Bucuresti in care a intarziat salariul. Vom lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca a dispus un control in cele peste 60 de scoli din Bucuresti in care a intarziat plata salariilor cadrelor didactice, scrie Agerpres. De asemenea, acesta a mai spus ca va lua toate masurile sa nu se mai intample acest lucru. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, anunt IMPORTANT pentru PROFESORI. Cand incepe distribuirea tichetelor de vacanta

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a venit cu o alta veste importanta pentru profesori, dupa ce vineri declarase ca s-au platit salariile aferente lunii decembrie pentru toti profesorii din Romania, in cu.

Ministrul Educatiei, vesti bune pentru profesori. Cand incepe distribuirea voucherelor de vacanta

Ministrul Educatiei Liviu Pop sustine ca vineri s-au platit salariile aferente lunii decembrie pentru toti profesorii din Romania, in cuantum total de peste un miliard de lei. in ceea ce.

Editia speciala 360 de grade: Portaluri energetice din Bucuresti (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala a emisiunii 360 de grade despre portaluri energetice si zone portal din Bucuresti. in cadrul emisiunii s-au dat mai multe exemple de astfel de zone.

Spitalul din Bucuresti care arata atat de rau incat a fost folosit ca decor pentru un film de groaza

Un spital din Capitala a devenit decorul unui film de groaza. La propriu. Cateva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat in una din sectiile Spitalul CF 2 din Bucuresti, dezvaluie cativa medici sub pr.

Un barbat din Bucuresti a murit dupa ce a fost lovit de tramvai

Un barbat, in varsta de 45 de ani, a fost lovit mortal de tramvai in intersectia dintre Soseaua Viilor si strada Constantin Istrati din Capitala. La fata locului au intervenit detasamentul.

Barbat din Bucuresti, in stare critica dupa ce a fost lovit de tramvai

UPDATE: Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov revine cu precizari legate de barbatul lovit de un tramvai pe Soseaua Viilor din Capitala, afirmand ca acesta a fost resuscitat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )