Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei: in ultimii 10 ani au picat 900.000 din 1,9 milioane de elevi care au dat bacalaureatul. Este bine organizat examenul?

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei: in ultimii 10 ani au picat 900.000 din 1,9 milioane de elevi care au dat bacalaureatul. Este bine organizat examenul?

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat sambata, la Iasi, ca in ultimii 10 ani au finalizat liceul 1,9 milioane de copii si aproape 900. 000 dintre ei nu au luat examenul de bacalaureat. continuă pe Adevărul

Liviu Pop: 900 de mii din cei 1,9 milioane de elevi care au dat Bacalaureatul in ultimii 10 ani l-au picat

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat sambata, la Iasi, ca in ultimii 10 ani au finalizat liceul 1,9 milioane de elevi, iar aproape 900 de mii dintre ei au picat examenul de bacalaureat, potrivit Agerpres.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, promite ca elevii din clasa a V-a vor avea luni manualele pe banci

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a promis sambata ca manualele de clasa a V-a vor in scoli incepand de luni dimineata .

Augustin Lazar: Raportul MCV reprezinta un regres. Ar fi pacat sa renuntam la munca din ultimii 10 ani cand malul este atat de aproape

Raportul MCV publicat de Bruxelles miercuri reprezinta un regres fata de documentul similar din ianuarie anul acesta, a declarat miercuri procurorul general Augustin Lazar.

Statistica uluitoare. Aproape jumatate dintre elevii care au dat bacalauratul in ultimii zece ani, au picat examenul

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat sambata, la Iasi, ca in ultimii 10 ani au finalizat liceul 1,9 milioane de copii si aproape 900. 000 dintre ei nu au luat examenul de.

Un numar de 900.000 de elevi care au sustinut bacalaureatul in ultimii zece ani au picat examenul

Aproape jumatate din elevii care au sustinut bacalaureatul in ultimii zece ani au picat examenul, iar rezultatele cele mai slabe sunt la liceele tehnologice, fapt care arata orientarea gresita a elevilor, a declarat, sambata, la Iasi, ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Ministrul Educatiei da asigurari: Manualele de clasa a V-a vor fi in scoli luni dimineata

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, sambata, la Iasi, ca manualele de clasa a V-a vor fi in scoli incepand de luni dimineata, editurile care nu au facut livrarile urmand a f.

Ministrul Educatiei da asigurari ca manualele de clasa a V-a vor ajunge luni in scoli: Ce se va intampla cu editurile care intarzie livrarea

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat asigurari sambata, ca luni dimineata manualele de clasa a V-a vor fi pe bancile elevilor, informeaza HotNews. Daca nu se va intampla asa, Pop sustine.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

Cornelia Cozonac: Situatia privind libertatea presei s-a inrautatit in ultimii doi ani

Situatia privind libertatea presei s-a inrautatit in ultimii doi ani. Aceasta pentru ca au fost facute mai multe modificari la legislatie in baza carora jurnalistii nu mai au acces liber la o serie de informatii. Opinia a fost exprimata in cadrul emisiunii Punctul pe Azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Povestea tulburatoare a preotului roman misionar de 10 ani pentru saracii Kenyiei. Cel mort trebuie ingropat repede, in maximum o ora si jumatate

In mijlocul triburilor sarace din nordul Kenyei, timp de zece ani, preotul roman Isidor Mirt a propovaduit crestinismul. Misiunea lui nu s-a incheiat si, cat de curand, se va intoarce in desertul african, la oamenii care i-au devenit dragi si au intrat in sufletul sau pentru totdeauna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )