Libnet.ro
UNICEF

10:45

MINISTRUL ENERGIEI: Am gasit o solutie pentru ca Elcen sa iasa din insolventa si sa acceseze fonduri pentru modernizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ENERGIEI: Am gasit o solutie pentru ca Elcen sa iasa din insolventa si sa acceseze fonduri pentru modernizare

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Solutia gasita ca Elcen sa iasa din insolventa

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa.

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

Meteo. Vesti bune pentru cine iese din casa azi. Ce se intampla cu temperaturile

Duminica, vremea se insenineaza, dar in primele ore ale zilei va fi rece, dar si conditii de ceata. De asemenea,vantul va prinde putere pe crestele Carpatilor Orientali si Meridionali, iar maximele termice pleaca de la 2 grade in depresiuni, atingand pana la 8 grade in sud-vest si nord-est. Vremea in fiecare regiune im Dobrogea si .

Papa Francisc, despre cei care nu poarta masca de protectie: Sunt incapabili sa iasa din mica lor lume de interese

Papa Francisc reactioneaza ferm la adresa celor care refuza sa poarte masca de protectie sau sa respecte regulile instituite de autoritati pentru a limita raspandirea noului coronavirus. in cartea de.

Avertizarea nowcasting. Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru aceste regiuni din Romania

Meteorologii ANM au emis in aceasta dimineata doua coduri galbene de ceata, valabile pentru mai multe localitati si regiuni din tara. Avertizarea este valabila pana la pra 09. 00, respective 10. 00, iar ANM .

Peste 12 milioane lei pentru modernizarea scolii din Ocna Mures

Peste doi ani, elevii Scolii Gimnaziale Lucian Blaga din orasul Ocna Mures, judetul Alba, vor beneficia de o cladire complet modernizata si de dotari noi pentru cursuri. Acest fapt va fi posibil ca urmare a implementarii proiectului finantat in cadrul Axei Prioritare 10. 1 a Programului Operational Regional 2014-2020, dupa semnarea de azi a contractului de finantare pentru proiectul Reabilitarea si modernizarea infrastructurii educationale a Scolii Lucian Blaga clasele 0 - VIII din orasul Ocna Mures, potrivit unui comunicat de presa.

Comisia Europeana aproba 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroporturilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor de 4,4 milioane de euro pentru despagubirea aeroportu.

Sfarsit tragic pentru o politista din judetul Alba. A murit in curte, sub rotile unei autoutilitare care o luase la vale si pe care incerca sa o opreasca

Sfarsit tragic pentru o politista din Alba. Femeia in varsta de 42 de ani a murit, sambata searain curtea gospodariei familieidin Cluj, strivita sub rotile unei autoutilitare pe care nu a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )