Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL FINANTELOR EUGEN TEODOROVICI A ANUNTAT: Guvernul modifica modul de calcul al ROBOR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL FINANTELOR EUGEN TEODOROVICI A ANUNTAT: Guvernul modifica modul de calcul al ROBOR

Indicele ROBOR va fi calculat in functie de tranzactii, nu de cotatii * Impactul taxei pe lacomie asupra bancilor scade de la 5,4 miliarde de lei la sub 1 miliard, in contextul unei baze impozabile mai mici, potrivit lui Eugen Teodorovici * Citu: Credite mai iefinte merg mana in mana cu economia de piata si fara interventia statului Modul de calcul al indicelui ROBOR va fi modificat, a anuntat vineri, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, precizand ca Executivul urmeaza sa adopte joi o noua ordonanta de urgenta, care va actualiza OUG 114. continuă pe Ziarul Bursa

EUGEN TEODOROVICI: ROBOR va fi calculat la tranzactiile interbancare pe trimestrul anterior

Executivul va adopta joia viitoare in sedinta de guvern o noua ordonanta de urgenta care va actualiza OUG114, iar doua dintre principalele modificari vor fi stabilirea indicelui ROBOR in functie de tranzactiile zilnice din piata interbancara pe trimestrul anterior si decuplarea taxei pe activele bancare de ROBOR, a precizat astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 se va modifica saptamana viitoare. Categoric, nu o sa-i multumeasca pe toti

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca saptamana viitoare proiectul de modificare a OUG 114 va fi pe asa Guvernului, insa a avertizat ca nu va fi un document care sa-i multumeasca pe toti.

Guvernul va adopta saptamana viitoare o noua OUG care modifica Ordonanta lacomiei/ Va fi schimbat modul de calcul pentru Robor/ Ce alte modificari anunta ministrul Finantelor

Contestata Ordonanta a lacomiei va fi modificata printr-o noua ordonanta de urgenta care va fi adoptata de guvern saptamana viitoare, iar una dintre modificari va fi stabilirea Robor in functie de tranzactiile interbancare si zilnice pe trimestrul anterior, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. El a sustinut ca in acest fel vor scadea ratele romanilor, dar nu a putut spune cu cat, iar intrebat de jurnalisti daca va demisiona in cazul in care ratele nu vor fi mai mici, Teodorovici a raspuns: Bun.

Ministrul Finantelor, intrebat ce rate plateste pentru creditele pe care le are la banci: Am si credite ipotecare, si de nevoi / Nu vreau sa incurc zecimalele

In contextul in care a sustinut, vineri, ca romanii vor plati rate mai mici pentru creditele la banci, dupa ce se va modifica formula de calcul Robor, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost intrebat de jurnalisti cat plateste pentru ratele la banci, dar nu a putut da un raspuns concret. Cand jurnalistii i-au spus ca este, probabil, singurul roman care nu stie cat plateste pentru creditele la banci, ministrul Finantelor a sustinut ca nu vrea sa incurce zecimalele.

Corina Cretu, replica pentru Eugen Teodorovici: Daca v-ati dori sa dispar cu totul, nu am cum sa dispar. Raman sa-mi fac treaba

Schimb de replici intre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si comisarul european Corina Cretu. Teodorovici i-a reprosat Corinei Cretu ca se afla in campanie electorala, iar Comisia Europeana.

Eugen Teodorovici: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar.

Finantele modifica din nou prevederile legate Pilonul II. Ce se intampla cu ROBOR si cu plafonarea pretului la gaze

Prevederile OUG 114 privind fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II vor fi modificate de urgenta, a declarat vineri ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, precizand ca, in caz contrar, acestea vor produce efecte.

Finantele modifica din nou prevederile legate de Pilonul II. Ce se intampla cu ROBOR si cu plafonarea pretului la gaze

Prevederile OUG 114 privind fondurile de pensii private obligatorii Pilonul II vor fi modificate de urgenta, a declarat vineri ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, precizand ca, in caz contrar, acestea vor produce efecte.

TEODOROVICI: Ordonanta 114 va fi modificata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, la Brasov, ca un proiect de modificare a OUG 114/2018 se va afla pe masa Guvernului saptamana viitoare, in ceea ce priveste sectorul bancar propunerea fiind una de substanta, cu calcule foarte bine fundamentate, bazate pe datele Bancii Centrale.

TEODOROVICI: Este multa minciuna, astazi, in spatiul public

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a participat, astazi, impreuna cu mai multi ministri ai Cabinetului Dancila, la un miting PSD la Brasov, a afirmat ca a fost inspirat de un banner pe care era semnul hashtag sa-si doreasca sa insiste pentru a produce o schimbare importanta in tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )