Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Finantelor promite ca va linist pietele cu masuri pentru reducerea deficitului bugetar

România Liberă România Liberă,
Ministrul Finantelor promite ca va linist pietele cu masuri pentru reducerea deficitului bugetar

Florin Citu a declarat miercuri ca Romania are o rezerva suficienta pentru a face fata oricaror pres. continuă pe România Liberă

Ministrul Mediului a anuntat urmatoarele planuri pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon ale Romaniei

Indeplinirea tintelor de reducere de emisii pentru 2030 presupune o transformare profunda la nivelul societatii romanesti, a comportamentului si a modelului economic si vom porni acest lucru de indata ce ne.

Florin Citu: I-am asigurat pe partenerii europeni ca vom lua masuri pentru atingerii obiectivului bugetar pe termen mediu

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, i-a asigurat pe ministrii de Finante din Uniunea Europeana ca a identificat pachetul de masuri necesare si potrivite realizarii unei consolidari fiscale durabile in.

Ministrul Finantelor participa la reuniunea Consiliului ECOFIN

Ministrul Finantelor, Florin Citu, participa miercuri si joi, la Bruxelles, la reuniunile Eurogroup in format extins si la cea a Consiliului Afaceri Economice si Financiare ECOFIN), potrivit unui comunicat al ministerului de resort, remis AGERPRES.

Ministrul Finantelor va participa la reuniunea ECOFIN

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, participa in zilele de 4 si 5 decembrie 2019, la Bruxelles, la reuniunile Eurogroup in format extins si la cea a Consiliului Afaceri Economice si Financiare ECOFIN), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Consiliul National al Elevilor cere masuri pentru scaderea ratei analfabetismului functional

Consiliul National al Elevilor solicita urgentarea unui plan de masuri complex, in domeniul educatiei, care sa aiba ca efect scaderea ratei analfabetismului functional. Sistemul acesta educational, mult prea inert pentru o societate atat de dinamica, nu corespunde nevoilor si intereselor actualei generatii de elevi, spune presedintele Consiliului, Antonia-Laura Pup.

Comisia Europeana pregateste noi masuri pentru bancile europene

La Bruxelles, Comisia Europeana pregateste urmatorul pachet legislativ pentru ranforsarea capitalulu.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )