Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul german de Externe il critica pe Donald Trump si cere mai mult respect pentru ordinea internationala

Adevărul Adevărul,
Ministrul german de Externe il critica pe Donald Trump si cere mai mult respect pentru ordinea internationala

Seful diplomatiei de la Berlin, Heiko Maas, a cerut, sambata, mai mult respect pentru ordinea internationala existenta si l-a criticat pe presedintele SUA, Donald Trump, dupa turbulentul summit NATO care a avut loc in aceasta saptamana la Bruxelles, relateaza dpa international. continuă pe Adevărul

Ministrul german de Externe l critica pe Trump si cere respectarea ordinii internationale

Ministrul german de Externe, Heiko Maas, a facut apel sambata la un respect mai mare fata de actuala ordine internationala si l-a criticat pe presedintele american Donald Trump dupa un summit NATO agitat care a avut loc saptamana aceasta la Bruxelles, informeaza agentia germana DPA, citata de Agerpres.

Castigatoarea premiului Nobel pentru Pace Malala il critica pe Donald Trump pentru politica sa de separare a copiilor

Laureata Premiului Nobel pentru Pace, Malala Yousafzai, a spus despre politica presedintelui Donald Trump de a separa copii de imigranti ilegali de familiile lor ca este una cruda si inumana, relateaza Reuters.

Angela Merkel a CEDAT in fata lui Donald Trump: Germania se angajeaza sa cheltuiasca mai mult in domeniul apararii

Summit al aliatilor NATO cu scantei, la Bruxelles. in cele din urma, cancelarul german Angela Merkel a cedat in fata lui Donald Trump si a anuntat ca tara sa se angajeaza sa cheltuiasca mai mult in.

Ion Cristoiu: Donald Trump marcheaza adevaratul sfarsit al Razboiului Rece

Ion Cristoiu vorbeste despre ce s-a intamplat la summit-ul NATO din aceste zile si cum trebuie inteleasa reactia lui Donald Trump in ceea ce priveste bugetele pentru aparare. Jurnalistul il critica pe.

Donald Trump: Aliatii din NATO si-au luat angajamentul sa majoreze cheltuielile de aparare. Alianta este acum mult mai puternica

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca aliatii din cadrul NATO si-au luat angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru aparare, subliniid ca Alianta Nord-Atlantica este mult mai puternica in acest mo.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Donald Trump spera ca Putin ii va deveni prieten

Presedintele american Donald Trump, care se intalneste luni, 16 iulie, la Helsinki cu omologul sau rus Vladimir Putin, a declarat joi ca intalnirea sa cu presedintele rus ar putea fi cea mai usoara din cursul.

Proteste de amploare in Scotia fata de vizita lui Donald Trump: Ce mesaj a afisat un manifestant care a fentat masurile de securitate (VIDEO)

Un protest de amploare a avut loc sambata pe strazile din orasul scotian Edinburgh in contextul in care presedintele american Donald Trump a ajuns acolo pentru o vizita privata, informeaza BBC. Oamenii au.

Donald Trump, gafa dupa gafa, la intalnirea cu Regina Elisabeta a II-a: Ce gesturi a facut presedintele american(VIDEO)

Donald Trump a facut gafa dupa gafa la intalnirea cu regina Marii Britanii. Neobisnuit cu eticheta unei case regale, presedintele Statelor Unite a presarat intalnirea cu momente de.

Regina Elisabeta a II-a s-a intalnit pentru prima data cu Donald Trump la Castelul Windsor (FOTO)

Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, au fost primiti, vineri, la Castelul Windsor, de catre Regina Elisabeta a II-a. Este prima data cand monarhul de 92 de ani se intalneste cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )