Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata in Comisia de aparare a Parlamentului in urma protestului de vineri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata in Comisia de aparare a Parlamentului in urma protestului de vineri

Ministrul de Interne Carmen Dan va fi audiata pe 21 august, la ora 10:00, in comisia de aparare a Camerei Deputatilor, la solicitarea PNL si USR. Opozitia reclama modul brutal in care au intervenit jandarmii vineri seara, informeaza Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Ora 17.30 Ministrul de interne Carmen Dan - declaratie de presa despre violentele de la miting

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine sambata, incepand cu ora 17. 30, declaratii de presa pe tema evenimentelor inregistrate la protestul de vineri, din Piata Victoriei. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari declaratiile.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea da explicatii in Parlament dupa violentele din Piata Victoriei

Carmen Dan ar putea fi chemata saptamana viitoare pentru explicatii in fata Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor. Sefii Jandarmeriei ar putea fi si ei audiati in legatura cu violentele de.

Ministrul de Interne:Jandarmeria nu a intervenit mpotriva cetatenilor pasnici, ci mpotriva acelor huligani periculosi care au atacat autoritatea statului / Instigarilor la violenta li se va raspunde pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, sambata, ca Jandarmeria a actionat conform legii in timpul protestului de vineri-seara din Piata Victoriei, unde huligani agresivi s-au folosit de persoane pasnice, pentru a le face scut in fata fortelor de ordine. Dan a precizat ca va face o informare asupra evenimentelor in CSAT, daca acest lucru i se va cere.

Ministrul de Interne:Jandarmeria nu a intervenit mpotriva cetatenilor pasnici, ci a acelor huligani periculosi care au atacat autoritatea statului / Instigarilor la violenta li se va raspunde pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, sambata, ca Jandarmeria a actionat conform legii in timpul protestului de vineri-seara din Piata Victoriei, unde huligani agresivi s-au folosit de persoane pasnice, pentru a le face scut in fata fortelor de ordine. Dan a precizat ca va face o informare asupra evenimentelor in CSAT, daca acest lucru i se va cere.

SURSE: Interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, COORDONATA de CARMEN DAN

Interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost coordonata de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, potrivit unor surse, citate de Stiripesurse. ro. in.

Cum au denaturat adevarul Jandarmeria Romna si Ministrul de Interne

Reprezentantii Jandarmeriei Romane si ministrul de interne Carmen Dan nu au reusit sa justifice pana acum actele de violenta exercitate vineri impotriva protestatarilor pasnici si asupra jurnalistilor. Multe dintre explicatiile oferite incepand de sambata au fost dezmintite ulterior. Exista numeroase probe video si marturii care demonstreaza clar ca dispozitivele Jandarmeriei Romane nu au fost eminamente defensive, ca femeia jandarm nu a ramas paralizata pe viata si ca Parchetul militar nu a delegat un procuror care sa supravegheze interventiile de la inceperea activitatii pana la finalitatea ei.

TUDOR CHIRILA, acuzatii grave la adresa ministrului CARMEN DAN: Trebuie sa dea explicatii. Au fost copii, batrani luati cu ambulanta! Sa dezvaluie protocolul dintre oficialii din Minister si cei aflati in teren

Solistul trupei Vama, Tudor Chiril[,critica intr-un mesaj pe Facebook interventia in forta a jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei. Cantaretul solicita ministrului de Interne Carmen Dan sa.

PSD face scut in jurul lui Carmen Dan. Social-democratii nu au mers la sedinta Comisiei de aparare unde Opozitia voia chemarea ministrului la audieri

Comisia de aparare trebuia sa se reuneasca de la ora 10. 00 si sa discute despre chemarea pentru audieri in Parlament aministrului de Interne, Carmen Dan, dar si a mai multor reprezentanti ai Jandarmeriei. insa, sedinta nu s-a putut tine dupa ce majoritatea alesilor PSD nu s-au prezentat la sedinta si nu a fost cvorum.

Carmen Dan: Nu ministrul de Interne coordoneaza interventiile Jandarmeriei. Astept un raport, o sa prezint azi concluziile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei si ca asteapta raportul acesteia ale carui concluzii le va prezenta public azi.

DOVADA ca ministrul Carmen Dan RASPUNDE pentru VIOLENTELE JANDARMILOR

Ministrul de Interne, Carmen Dan, incearca sa evite orice raspundere dupa reprimarea violenta a protestului de vineri de catre Jandarmerie. Nu va imaginati ca ministrul de Interne dispune interventiile.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )