Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, Carmen Dan, noi explicatii privind violentele din timpul protestului diasporei

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Interne, Carmen Dan, noi explicatii privind violentele din timpul protestului diasporei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, da explicatii despre situatia generata de violentele din timpul protestului diasporei, din 10 august, intr-un interviu acordat jurnalistului Adrian Ursu, la Antena 3. continuă pe Adevărul

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, da explicatii despre violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei

La aproape 10 zile de la incidentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine cu explicatii asupra celor intamplate.

Carmen Dan: Avem cinci situatii susceptibile de abuz impotriva unor persoane care nu au comis violente. Peste 400 de persoane au ajuns la spital

La aproape 10 zile de la incidentele violente de la mitingul diasporei din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine cu explicatii despre intamplate. Desi peste 400 de oameni au acuzat jandarmii ca i-au agresat cu gaze sau cu bastoanele, niciun politician nu si-a asumat raspunderea pentru ce s-a intamplat pe 10 august.

Carmen Dan a explicat de ce au fost batuti si gazati protestatarii pasnici la mitingul diasporei: Au fost reticenti in a se delimita de persoanele violente

La aproape 10 zile de la incidentele violente de la mitingul diasporei din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine cu explicatii despre cele intamplate. Desi peste 400 de oameni au acuzat jandarmii ca i-au agresat cu gaze sau cu bastoanele, niciun politician nu si-a asumat raspunderea pentru ce s-a intamplat pe 10 august.

CARMEN DAN a anuntat ca MALIN BOT este cercetat pentru INSTIGARE! Jurnalistul contraataca: O voi actiona in INSTANTA! Secretara infractorului Liviu Dragnea este o rusine la conducerea MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat duminica seara in cadrul declaratiei de presa despre protestele din Piata Victoriei ca jurnalistul Malin Bot se numara printre protestatarii aflati.

S-a trezit si Carmen Dan, dupa mai bine de o saptamana: Prezint scuze celor care au avut de suferit pe 10 august, fie ei civili sau jandarmi (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat azi de la ora 19,00 principalele concluzii ale raportului intern din minister privind violentele din 10 august. La inceputul declaratiei de presa, ministrul.

Ministrul Carmen Dan, despre informarile de la Servicii: Nu am primit date ca va fi o situatie de criza

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, despre violentele din 10 august, de la protestul din Piata Victoriei. in jurul orelor 17. 00, in baza.

Ministrul Carmen Dan, detalii despre discutia cu jandarmerita ranita: Spunea catraieste datoritacolegului ei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, desprediscutia pe care a avut-o la spital cu jandarmerita ranita la protestul din 10 august. Ministrul spune.

Carmen Dan vorbeste despre o MUTATIE iN PLAN ACTIONAL si reproseaza ca venirea huliganilor in Piata nu s-a facut in grup organizat (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a afirmat ca jandarmii nu i-au p.

Carmen Dan: Au fost identificate SUTE de persoane care au comis VIOLENTE si doar 5 situatii care ar putea fi abuzuri impotriva unor persoane care nu au comis acte de violenta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a precizat inca de la inceput .

Carmen Dan MINIMALIZEAZA abuzurile: Au fost identificate SUTE de persoane care au comis VIOLENTE si doar 5 situatii care ar putea fi abuzuri (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca a primit raportul solicitat tuturor structurilor din minister, in legatura cu evenimentele din 10 august, din Piata Victoriei. Dan a precizat inca de la inceput .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )