Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant: Au devenit o masa de manevra

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de Interne, despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant: Au devenit o masa de manevra

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca prevederea potrivit careia sa poata vota doar cei care au domiciliul stabil intr-o localitate de cel putin trei luni a fost introdusa deoarece au fost multe cazuri in care flotantii au fost folositi ca masa de manevra, fiind numeroase cereri de schimbare a domiciliului in lunile premergatoare alegerilor locale. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant: Putem discuta asupra perioadei, sa nu fie de 90 de zile, sa fie de 60 de zile

Guvernul nu renunta la restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant. Orban: Au capatat drept de vot oameni care nu au nicio legatura cu localitatea respectiva

Guvernul nu va renunta la prevederea privind interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca a fost o miscare anormala in care au capatat drept de vot in anumite localitati oameni care nu au nicio legatura cu aceasta, ci le-a fost obtinuta viza de flotant numai pentru a-l vota pe primar.

USR se opune restrictiei dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant mai recenta de 90 de zile

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tur.

USR-PLUS se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care au viza de flotant

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, dar se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor.

Scandal intre PNL si USR pe vizele de flotant. Ministrul Vela, despre masa de manevra de la alegeri

Incepe scandalul intre PNL si USR pe tema alegerilor locale. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca se vor lua masuri cu privire la romanii care au viza de flotant recenta, astfel incat acestia sa nu mai fie masa de manevra la alegeri.

Ministrul Internelor, despre pensiile speciale: Exista riscurile la care fiecare politist din strada este supus. Un politist este politist 24 de ore din 24 (VIDEO)

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, argumentele pentru care sustine ramanerea in vigoare a pensiilor speciale pentru politisti. Astfel, seful d.

Ministrul Justitiei, despre problema traficului de persoane: Fenomenul creste, Statele Unite sunt ingrijorate si sunt gata sa ajute Ce spune Predoiu despre colaborarea dintre SRI si parchete

Traficul de persoane este un fenomen tot mai intalnit in Romania, iar SUA vor sa ne ajute, motiv pentru care au desemnat reprezentant special care se va ocupa de problema coruptiei, spalarii banilor si crimei or.

Ministrul Mediului, despre poluare: Comisia Europeana nu mai accepta alte promisiuni din partea noastra. Infrastructura rutiera ar reduce problemele de calitate a aerului (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la procedurile de infingement deschide de Comisia Europeana in cazul Romaniei pe tema calitatii.

Ministrul Mediului, despre poluarea din marile orase: De multe ori, comisarii Garzilor de Mediu au inchis ochii sau au facut acte de clementa cu operatorii privati care polueaza (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a comentat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, studiul Institutului National de Sanatate Publica,.

Printul Charles, decizie despre banii Printului Harry si cei ai lui Meghan Markle. Ce se intampla dupa Megxit

Retragerea Ducilor de Sussex din randul membrilor Casei Regale a Marii Britanii a fost o decizie care a provocat atat intristare cat si ingrijorare. Cel care a luat o decizie privind posibila lipsa de bani a Printului Harry si Meghan Markle din urmatoarea perioada a fost Printul Charles. Printul Charles, decizie despre banii Printului Harry .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )