Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Cumpanasu mi-a dat o idee foarte buna. Voi incerca sa o implementez

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, Marcel Vela: Cumpanasu mi-a dat o idee foarte buna. Voi incerca sa o implementez

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a precizat ca a avut o intalnire cu Alexandru Cumpanasu si cp acesta i-a dat o idee geniala pentru a fi in permanenta la curent cu neregulile care se petrec in scoli. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre reorganizarea Internelor: imi asum

Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite un nou mesaj in care subliniaza ca isi asuma reorganizarea din toate structurile militare sau civile, chiar daca va presupune masuri care deranjeaza. El a dat, totodata, asigurari ca aceasta reorganizare nu inseamna disponibilizari.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Am gasit sute de televizoare de o mie de euro cumparate la Jandarmerie, masini luate din banii de la Politie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, acuza achizitiile pe care le-a gasit in institutie.

MARCEL VELA: Sindicalistii ne dau lectii la televizor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca multi dintre liderii sindicali sunt iesiti la pensie si nu simt efectiv pe pielea lor cum se prind retelele de infractori, dar dau lectii la televizor. Vor sa fie si ministri, vor sa fie si inspectori generali, vor sa fie si inspectori sefi, vor sa fie si meridianul Greenwich si stapanii inelelor, a spus Vela, precizand ca a primit multe mesaje de incurajare de la lideri de sindicat care ii cer s continue ceea ce a inceput, potrivit News. ro.

Marcel Vela, reactie ferma in scandalul monstru de la Interne: imi asum, chiar daca deranjeaza

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj in care subliniaza ca isi asuma reorganizarea in toate structurile militare sau civile de la nivelul MAI, chiar daca asta va presupune masuri care deranjeaza.

Pe ce au spart bani functionarii din MAI in guvernarea PSD. Marcel Vela: Puteam cumpara pistoale politistilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, vineri, ca s-au facut in minister cheltuieli pe care nu le considera justificate, asta in conditiile in care era necesara dotarea politistilor. Vela a vorbit despre cumpararea unui BMW seria 7, cumparat din banii politistilor, care a fost facut cadou la Camera Deputatilor, dar si despre patru masini Touareg noi.

Vela anunta un proiect cu norme obligatorii pentru conducatorii de trotinete: Ne dorim sa crestem nivelul sigurantei rutiere (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca in acest moment se lucreaza la un proiect de lege care sa stabileasca norme obligatorii pentru conducatorii de trotinete. Vela a precizat ca scopul este.

VIDEO Ministrul de Interne: Noile carti electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021 Noile documente vor avea si rol de card de sanatate

Cartile electronice de identitate vor fi eliberate incepand cu luna august a anului viitor, vor avea CIP si vor tine loc si de card de sanatate. Daca nu vor un astfel de document, romanii pot opta pentru o carte de identitate fara CIP, insa cu aceasta nu vor putea calatori in UE, avand nevoie de pasaport. Reprezentantii MAI au precizat insa ca romanii pot merge in Uniunea Europeana cu actualele acte de identitate, pana cand acestea vor expira. Deocamdata, costul de eliberare a unui astfel de document nu a fost stabilit, insa, potrivit reprezentantilor MAI, in statele UE acesta variaza intre 15 si 40 de euro.

Ministrul de Interne nu rupe traditia intalnirilor cu controversatul Alexandru Cumpanasu: Mi-a dat o idee foarte buna, care am imbratisat-o

Ministrul de Interne, Marcel Vela, nu rupe traditia predecesorilor sai, intalnindu-se vineri cu controversatul Alexandru Cumpanasu. Vela a spus ca Cumpanasu chiar i-a dat o idee foarte buna, pe care o va pune in practica: TelVerde la care elevii sa poata reclama probleme din scoli - de la trafic de droguri, pana la agresiuni din partea profesorilor.

La fel ca predecesorii sai, actualul ministru de Interne a avut o intalnire cu Alexandru Cumpanasu. Marcel Vela chiar a imbratisat o idee foarte buna a controversatului presedinte de ONG

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, s-a intalnit vineri cu controversatul Alexandru Cumpanasu, pastrand astfel traditia predecesorilor sai. Mai mult decat atat, potrivit hotnews. ro, demnitarul a spus.

Ministrul de Interne: Sunt hotarat si imi asum reorganizarea institutiilor de arma, chiar daca presupune masuri care deranjeaza, precum reducerea posturilor de conducere

Ministrul de Interne, Marcel Vela, transmite un nou mesaj in care spune ca isi asuma reorganizarea institutiilor din subordinea ministerului, chiar daca va presupune masuri care deranjeaza, precum schimbari la nivelul modului in care sunt structurate unele unitati sau reducerea unor posturi de conducere cu salarii foarte mari. De asemenea, el da asigurari ca reorganizarea nu inseamna disponibilizari, mai ales ca este un important deficit de personal in aproape toate structurile operative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )