Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Internelor anunta ca au fost descoperite nereguli la admiterea de la Academia de Politie: O candidata a fost inmatriculata in anul I dupa ce s-a constatat ca a fost respinsa pe nedrept (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Internelor anunta ca au fost descoperite nereguli la admiterea de la Academia de Politie: O candidata a fost inmatriculata in anul I dupa ce s-a constatat ca a fost respinsa pe nedrept (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, ca au fost descoperite nereguli la examenul de admitere la Academia de Politie Alexandrul Ioan Cuza. Ministrul a trimis Corpul de control sa faca. continuă pe B1

Marcel Vela anunta ca au fost descoperite nereguli la admiterea de la Academia de Politie: O tanara a fost inmatriculata la ordinul ministrului, dupa ce profesorii au picat-o pe nedrept

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi, ca au fost descoperite nereguli la examenul de admitere la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Vela a trimis Corpul de control sa faca verificari la institutie, in urma sesizarii facute de mama unei candidate.

Ministrul Internelor, despre pensiile speciale: Exista riscurile la care fiecare politist din strada este supus. Un politist este politist 24 de ore din 24 (VIDEO)

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, argumentele pentru care sustine ramanerea in vigoare a pensiilor speciale pentru politisti. Astfel, seful d.

Ministrul Muncii anunta ca ANOFM si Agentiile Judetene de Plati au acces in Revisal, pentru a optimiza munca: Se poate! Se ajunge aici cu mult efort, dar se poate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca ANOFM si Agentiile Judetene de Plati si Inspectie Sociala au acces in Revisal, pentru a optimiza munca. Se poate, spune ministrul, care afirma ca este nevoie de efort, dar lucrurile se pot rezolva si fara investitii enorme in softuri.

Ministrul Justitiei anunta marti propunerile pentru sefia parchetelor: La DNA avem nevoie de continuarea luptei anticoruptie Ne confruntam cu un fenomen al coruptiei pe care numai cine nu vrea sa il vada nu il vede

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni ca va anunta maine propunerile pentru conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT, chiar daca acum nu are o decizie definitiva. El spune ca la DNA este nevoie de un mesaj de continuare a luptei anticoruptie si de calitate a anchetelor, astfel incat sa se soldeze cu solutii solide de trimitere in judecata, pentru ca inca ne confruntam cu un fenomen al coruptiei pe care numai cine nu vrea sa il vada nu il vede.

Ministrul Educatiei anunta ca elevilor li se va deconta transportul. Din toamna

Ministerul Educatiei anunta ca elevilor li se va deconta transportul, incepand cu anul scolar 2020-2021, cand vor putea circula gratuit pe baza carnetului de elev.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3261 seconds )