Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei anunta ca a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea la conducerea DNA: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei anunta ca a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea la conducerea DNA: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri dimineata ca Ministerul Justitiei a primit avizul de la CSM privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA si ca acesta va fi analizat luni, apoi va fi luata o decizie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Adevărul

Toader anunta ca a primit avizul CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri dimineata, ca ministerul Justitiei a primit de la CSM avizul privind desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, precizand ca acesta va fi analizat luni, apoi va fi luata o decizie, scrie Mediafax.

Avizul CSM pentru desemnarea procurorului-sef DNA a fost primit

Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la Ministerul Justitiei, a anuntat astazi dimineata ministrul Tudorel Toader conform Agerpres.

Tudorel Toader a primit avizul CSM pentru Adina Florea: Va fi analizat luni, apoi se va decide

Avizul sectiei pentru procurori a CSM, referitor la desemnarea Adinei Florea in functia de procuror-sef DNA, a fost primit la Ministerul Justitiei, a anuntat, vineri dimineata, ministrul Tudorel.

N-am fost consultat privind conflictul juridic Parlament-Parchetul ICCJ

Ministrul Justitiei spune ca nu a fost consultat de Parlament inainte de sesizarea depusa de Camera Deputatilor cu privire la existenta unui posibil conflict juridic de natura constitutionala creat prin incheierea protocolului intre Parchetul General si SRI.

Adina Florea, propunerea lui Toader pentru sefia DNA, desfiintata in raportul CSM privind avizul negativ

Sectia pentru procurori din CSM i-a trimit ministrului Justitiei, Tudorel Toader, avizul cu privire la desemnarea Adinei Florea la conducerea DNA. Printre caracterizarile facute in raport se numara superficialitate in exercitarea atributiilor,.

Toader, despre avizul negativ al CSM privind numirea Adinei Florea la DNA: Dupa ce vad motivele, anunt daca trimit propunerea presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca asteapta sa vada care sunt considerentele pentru care Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat aviz negativ dupa audierea Adinei Florea, propusa pentru functia de procuror sef al DNA, iar dupa ce va citi motivele acestui aviz va anunta daca merge cu propunerea la presedintele Klaus Iohannis.

Ministrul Justitiei nu mai participa la intalnirea cu procurorii care detin functii de conducere

Procurorul General, Augustin Lazar, si-a chemat subordonatii sa faca scut in jurul lui, in asteptarea rezultatului evaluarii facute de ministrul Justitiei. Ministrul Tudorel Toader trebuia sa vina si el.

Ministrul Justitiei se intalneste cu sefii Parchetului General, DIICOT si DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa se intalneasca, miercuri, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu toti procurorii care detin functii de conducere in.

Proiectul de OUG pentru modificarea Legilor Justitiei: Se amana pensionarea anticipata a magistratilor, se introduce posibilitatea ca ministrul Justitiei sa ceara sanctionarea unor magistrati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Consiliului Superior al Magistraturii proiectul de Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei. Potrivit documentului, pensionarea anticipata a.

Proiectul de OUG pentru modificarea Legilor Justitiei: Se amana pensionarea anticipata a magistratilor + Posibilitatea ca ministrul Justitiei sa ceara sanctionarea unor magistrati

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis Consiliului Superior al Magistraturii proiectul de Ordonanta de Urgenta ce modifica Legile Justitiei. Potrivit documentului, pensionarea anticipata a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )