Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ministrul Justitiei: Augustin Lazar nu a fost supus niciunei evaluari

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: Augustin Lazar nu a fost supus niciunei evaluari

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni dimineata ca MJ a primit de la Consiliul Superior al Magistraturii situatia evaluarilor in cazul procurorului general, Augustin Lazar. CSM a transmis catr. continuă pe Antena3

CSM a transmis situatia evaluarilor procurorului general

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat astazi pe Facebook, ca CSM a transmis catre MJ situatia evaluarilor procurorului general Augustin Lazar, el precizand ca nu a fost supus niciunei evaluari.

Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile.

UPDATE Tudorel Toader, asteptat sa prezinte rezultatele evaluarii lui Augustin Lazar. Expira termenul de 30 de zile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte zilele acestea rezultatele evaluarii procurorului general Augustin Lazar, avand in vedere ca procedura a fost demarata pe 25 august, iar ministrul a anuntat ca va dura 30 de zile.

Membru CSM, solicitare pentru Augustin Lazar, dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Victor Alistar,membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM),ii solicita procurorului general, Augustin Lazar, sa ia masuri urgente in cazul violentelor precum cele la care a fost supus.

Augustin Lazar, dupa ce Carmen Dan a acuzat o incercare de intimidare a jandarmilor: Procurorii sunt impartiali

Augustin Lazar a transmis, luni, referitor la declaratiile ministrului de Interne potrivit carora dosarul referitor la mitingul din 10 august in care au fost pusi sub acuzare sefii Jandarmeriei e o incercare de intimidare a institutiei, ca procurorii efectueaza o ancheta impartiala.

Augustin Lazar, replica la afirmatiile lui Carmen Dan: Procurorii efectueaza o ancheta impartiala, efectiva si independenta

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat luni ca in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august, procurorii militari efectueaza o ancheta impartiala, efectiva si independenta de orice ingerinte externe.

Augustin Lazar raspunde atacului lui Carmen Dan: Procurorii care ancheteaza violentele din 10 august sunt impartiali si profesionisti

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii raspunde ministrului de Interne, Carmen Dan, cea care a acuzat anchetarea sefilor Jandarmeriei de catre procurori, in urma violentelor din 10 august. Ca.

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3384 seconds )