Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Justitiei, despre sentinta in dosarul lui Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, despre sentinta in dosarul lui Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, referindu-se la decizia de condamnare sefului PSD Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, ca judecatorii de la Curtea Suprema nu au tinut cont de decizia Curtii Constitutionale privind instigarea la abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR. Nu ma pronunt asupra demisiei sale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat vineri ca judecatorii care au pronuntat condamnarea, in prima instanta a lui Liviu Dragnea, nu ar fi tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, informeaza.

Carmen Dan, despre sentinta primita de Dragnea: E raspunsul vindicativ la presiunea strazii si la incercarea autoritatilor de a reforma statul de drept

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca este evident ca sentinta instantei supreme in cazul liderului PSD Liviu Dragnea este una politizata, este raspunsul vindicativ nu numai la presiunea strazii, ci si la incercarea autoritatilor legislative si executive de a reforma statul de drept, acela real.

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea. intr-un comunicat, Instanta Suprema scrie ca judecatorii sunt singurii in masura sa se pronunte asupra temeiniciei.

Rovana Plumb, cu LACRIMI iN OCHI despre soarta lui Liviu Dragnea: Sunt om si asa am fost educata (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat, vineri, cu lacrimi in ochi, ca Liviu Dragnea nu trebuie sa demisioneze din nicio functie dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive. Sunt foarte afectata. inainte de.

Mircea Badea, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Pentru mine nu a fost o surpriza

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Avocat in dosarul lui Dragnea: Urmeaza un apel. Trebuie sa convingem iCCJ ca deciziile CCR trebuie aplicate

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Ce spunea Macovei pe vremea cand era ministru al Justitiei, despre revocarea procurorilor

In trecut, fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, afirma ca procurorii sunt sub autoritatea ministrului Justitiei, putand fi indepartati din functii pentru chestiuni ce au legatura cu managementul si eficienta lor.

PRESA INTERNATIONALA, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare: O lovitura puternica la adresa ambitiilor liderului PSD de a ramane stapanul jocului pe scena politica

Este o solutie inexplicabila si poate fi considerata o decizie gresita. Sunt primele declaratii ale avocatului lui Liviu Dragnea dupa ce ce seful PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )