Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Justitiei, despre sesizarea la CCR privind respingerea revocarii lui Kovesi: Vom modifica draftul sesizarii preluand si din raportul presedintelui

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei, despre sesizarea la CCR privind respingerea revocarii lui Kovesi: Vom modifica draftul sesizarii preluand si din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni, referindu-se sesizarea la CCR privind respingerea revocarii sefei DNA Laura Codruta Kovesi si la intalnirea cu premierul Viorica Dancila pe acest subiect, ca a dat un draft al sesizarii si ca documentul va fi modificat preluand si din raportul presedintelui Klaus Iohannis si ca, daca va fi cazul, vor fi preluate noi propuneri. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre sesizarea la CCR privind respingerea revocarii lui Kovesi: Nu am emotii. Din punctul meu de vedere, nu poate fi vorba de un conflict constitutional

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu are emotii legat de sesizarea facuta la Curtea Constitutionala in urma refuzului sau de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, el subliniind din nou ca nu exista niciun conflict constitutional, relateaza News. ro.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR: Vom prelua si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe.

Tudorel Toader despre sesizarea la CCR: O vom modifica prelund si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa forma finala a acesteia va cuprinde si o parte din raportul prezentat de seful statului.

Tudorel Toader se va intalni cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader da luni forma finala sesizarii pe care o va trimite la Curtea Constitutionala pe marginea refuzului presedintelui Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader, intalnire cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

UPDATE:Cu putin inainte de ora 12, Tudorel Toader a ajuns la Guvern unde se va intalni cu premierul Viorica Dancila pentru a discuta despre sesizarea ce urmeaza a fi depusa la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader, convocat sa dea EXPLICATII in Parlament. Ce are de spus ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este convocat in Parlament in data de 3 mai, la Ora ministrului. A fost o solicitare a liberalilor depusa de saptamana trecuta. S-a aprobat ca domnul Tudorel Toader.

Ce spune sefa inaltei Curti de Casatie si Justitiei despre protocoalele secrete

Cristina Tarcea, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitiei, despre protocoalele secrete su Cred ca nu este un secret pentru nimeni ca chiar eu am ridicat problema si a protoalelor si am.

Tudorel Toader si Viorica Dancila, iNTALNIRE DE URGENTA pe tema REVOCARII sefei DNA. Ministrul Justitiei il ironizeaza pe Iohannis

Tudorel Toader si Viorica Dancila se vor intalni la inceputul saptamanii viitoare pentru a discuta despre revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut chiar de catre ministrul.

Liviu Dragnea se tine la distanta de subiectul sesizarii CCR in cazul revocarii lui Kovesi

Liviu Dragnea pare ca se tine la distanta de subiectul sesizarii CCR in cazul revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liderul social-democratilor spunea zilele trecute ca politic il sustine pe.

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR privind legea ANI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru completarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )