Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Justitiei: De ce m-am facut notar? Pentru ca este un drept conferit de lege

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: De ce m-am facut notar? Pentru ca este un drept conferit de lege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca s-a facut notar deoarece este un drept conferit de lege, insa cand va veni vremea, va face avocatura de penal. Prezent la sediul CSM, Toader a fost . continuă pe Antena3

Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Elena Giorgiana Hosu pentru functia de procuror-sef adjunct al DIICOT, functie scoasa la concurs alaturi de alte sapte posturi vacante in Parchetul General si DNA. Pentru DNA, Toader nu a facut nicio propunere.

Fondul Suveran de Investitii, blocat de ministrul justitiei

intre doua evaluari si doua deplasari este mai greu sa faci un Fond Suveran, a spus ministrul finantelor publice * Teodorovici: Referitor la legea insolventei, am senzatia ca exista o lipsa a dorintei de asumare a deciziei infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) este blocata de ministrul justitiei Tudorel Toader, dupa cum reiese din declaratiile facute, ieri, de ministrul finantelor publice Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte de presa.

Ministrul Justitiei, acuzatie grava: Justitia din Romania nu e de natura sa garanteze drepturile si libertatile cetatenilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat duminica seara, intr-o emisiune TV, ca actul de justitie din Romania nu este de natura sa garanteze, sa apere drepturile si libertatile fundamentale ale.

Augustin Lazar: Ministrul Justitiei interpreteaza eronat mesajul meu. De nicaieri nu rezulta intentia mea de a plasa justitia in afara puterilor statului

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, interpreteaza eronat mesajul sau, rupand din context cateva cuvinte pentru a-si putea formula acuzatia. De nicaieri nu rezulta intentia mea de a plasa justitia in afara puterilor statului si deasupra acestora, precum si problema depasirii cadrului constitutional si a existentei unui conflict juridic intre puterile statului, precizeaza Lazar.

Ministrul justitiei va vota la referendumul pentru familia traditionala: Probabil nu voi fi n tara, dar mi voi lua bilet de ntoarcere mai repede

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca va vota la referendumul pentru familia traditionala din 6-7 octombrie, desi, cel mai probabil, va fi plecat din tara, la un eveniment cu oficiali europeni.

Nestle, Unilever si Coca-Cola au facut oferte pentru Horlicks

Nestle, Unilever si Coca-Cola se afla printre companiile care au facut oferte pentru Horlicks, divizia de nutritie din India a GlaxoSmithKline GSK) ce ar putea costa peste patru miliarde de dolari, au declarat patru persoane apropiate situatiei, citate de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )