Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Justitiei: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi de catre Sectia speciala

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi de catre Sectia speciala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul deschis pe numele Laurei Coduta Kovesi de catre Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor. El a comentat astfel, pentru HotNews. ro, afirmatiile fostei sefe a DNA, care spune ca acest dosar este o razbunare pentru demersul pe care l-a facut la CEDO dupa revocarea din functie. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi (VIDEO)

Tudorel Toader are, joi, o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare in dosarul extradarii lui Nicolae Popa. Ministrul Justitiei sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul.

Cristian Preda: Anchetarea lui Kovesi este o ticalosie incredibila. Totul se va ntoarce mpotriva PSD-ALDE

Sectia care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi a fost deja calificata drept un instrument politic de catre Comisia Europeana, declara la RFI eurodeputatul PPE Cristian Preda, membru al partidului PLUS. Preda mai spune ca, in opinia sa, aceste actiuni orchestrate de actuala putere, in frunte cu ministrul justitiei, menite sa blocheze numirea lui Kovesi la sefia parchetului european vor avea un efect invers decat cel dorit de PSD-ALDE si se va intoarce impotriva majoritatii parlamentare.

Reactia lui Tudorel Toader privind citarea lui Kovesi: Nu am nicio legatura cu acest dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se delimiteaza de citarea fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie vineri, in ziua in care aceasta ar fi trebuit sa dea interviul pentru postul de procuror-sef al Parchetului European.

DESPRE CONFLICTUL DINTRE JEFF BEZOS SI COMPANIA AMI: Arabia Saudita a anuntat ca nu are nicio legatura

Arabia Saudita a anuntat ieri faptul ca nu are absolut nicio legatura cu articolul publicat de National Enquirer, publicatie detinuta de compania American Media AMI), referitor la relatia extraconjugala a proprietarului Amazon. com, Jeff Bezos.

DESPRE CONFLICTUL DINTRE JEFF BEZOS SI COMPANIA AMI: Arabia Saudita a anuntat ca nu are nicio legatura

Arabia Saudita a anuntat ieri faptul ca nu are absolut nicio legatura cu articolul publicat de National Enquirer, publicatie detinuta de compania American Media AMI), referitor la relatia extraconjugala a proprietarului Amazon. com, Jeff Bezos.

MINISTRUL JUSTITIEI, TUDOREL TOADER: Recomandarile MCV, in contradictie cu Constitutia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns, ieri, scrisorii prin care Comisia Europeana, prin prim-vicepresedintele Frans Timmermans, solicita guvernului Dancila sa isi exprime opinia cu privire la emiterea unei ordonante de urgenta privind contestarea in anulare a sentintelor pronuntate de completurile de cinci judecatori constituite ilegal la inalta Curte de Casatie si Justitiei.

Ministrul Justitiei, despre protocolul privind onorariile avocatilor din oficiu: Va fi semnat. Nu reprezinta un compromis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca joi va fi semnat protocolul privind stabilirea onorariilor avocatilor pentru asistenta juridica din oficiu, precizand ca acesta nu reprezinta un.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru Frans Timmermans: Ministrul Justitiei notifica Comisia Europeana ca va da OUG pentru recursul in anulare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader,sare in ajutorul premierului Viorica Dancila, dupa ce prim-viceprsedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans,i-a solicitat in cadrul intalnirii de la Bruxelles.

Adina Florea, prima reactie legata de anchetarea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Procurorul-sef al DNA, Adina Florea, a avut prima reactie despre acest caz. La iesirea de la Parchetul General, .

Mesaj transmis europarlamentarilor de catre un eurodeputat PSD: Numirea Laurei Kovesi la sefia Parchetului European, un pericol ca aceasta sa foloseasca metodele abuzive la nivel european

Numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european ar reprezenta un pericol ca aceasta sa foloseasca metodele abuzive la nivel european, le scrie un europarlamentar PSD colegilor sai din Parlamentul European, mesajul acestuia fiind postat de europarlamentarul PNL Siegfrid Muresan. Mesajul este semnat Emilian. Singurul europarlamentar PSD cu acest nume este Emilian Pavel. El mai spune ca fosta sefa a DNA si-a creat imaginea unui cruciat al justitiei si, mai periculos decat atat, a unei persoane fara de care justitia nu este posibila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )