Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei i raspunde sefei naltei Curti care l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi: E normal ca un judecator de rang nalt sa faca politica?

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei i raspunde sefei naltei Curti care l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi: E normal ca un judecator de rang nalt sa faca politica?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care l-a criticat pentru ca a sesizat Curtea Constitutionala in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, calificand un astfel de demers ca fiind politizat. continuă pe Hotnews

Scandal intre ministrul Justitiei si presedinta ICCJ: Sa intelegem ca nu este normal ca un ministru sa critice un judecator?

Scandal intre ministrul Justitiei si presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea. Tudorel Toader a transmis un mesaj dur pe pagina personala de Facebook la adresa Cristinei.

Ministrul justitiei, slab informat

Tudorel Toader, ministrul justitiei, a facut, ieri, o serie de declaratii cu privire la opinia preliminara a Comisiei de la Venetia legat de modificarea legilor justitiei 303/2004, 304/2004 si 317/2004). Toader a spus ca el cunoaste puterea recomandarilor Comisiei de la Venetia, exprimate intr-un aviz, fie el si intermediar, si ca, daca se va solicita opinia Ministerului Justitiei pentru formularea unui punct de vedere al Romaniei, subordonatii sai vor contribui la intocmirea si redactarea acestuia.

Ministrul Justitiei neaga informatiile despre delegarea atributiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a negat miercuri informatiile aparute in mass-media potrivit carora si-ar fi delegat atributiile pentru sedinta de guvern de joi, 19 iulie. Presa a relatat ca in sedinta de guvern de joi ar putea fi adoptata Ordonanta de Urgenta pentru amnistie si gratiere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )