Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ministrul Justitiei: S-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a respectivelor abuzuri

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: S-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a respectivelor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca la Consiliul National al PSD s-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a abuzurilor din justitie. Dupa cele. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: S-a agreat ideea ca amnistia, gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader: Amnistia si gratierea ar fi ultima solutie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni dimineata ca solutia amnistiei si gratierii reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate, transmite Mediafax.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie

Ministrul Justitiei a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate.

Tudorel Toader: S-a agreat ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie AUDIO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca amnistia si gratierea reprezinta, la acest moment, ultima solutie de indreptare a unor abuzuri, deoarece exista si alte metode legislative care pot fi adoptate. El a mai precizat ca se lucreaza la o singura ordonanta de urgenta care va avea doua puncte: Codul Penal si Codul de Procedura Penala.

Barna, dupa ntlnirea la Guvern: Premierul si ministrul Justitiei au fost foarte fermi ca nu intentioneaza sa dea OUG pentru amnistie si gratiere, pentru moment

Liderul USR Dan Barna a relatat vineri ca premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost foarte fermi in discutia avuta la Palatul Victoria ca, pentru moment, nu au in lucru si nu intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre amnistie si gratiere

Update:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despreOUG pe amnistie si gratiere. Toader a prcizat ca nu vrea ca afirmatiile sale sa fie scoase din context si sa rezulte altceva.

MINISTRUL JUSTITIEI: Va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi dimineata ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare.

Ministrul Justitiei, nelipsit de la sedintele PSD din ultima vreme, spune ca va merge si la Comitetul Executiv de duminica: Toate ntrunirile la care sunt chemat au si o dezlegare juridica

Tudorel Toader spune ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD care va avea loc duminica. De altfel, ministrul Justitiei este nelipsit in ultima perioada de la sedintele PSD, el participand inclusiv la ultimul CEx de la inceputul saptamanii, in care s-a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind Codurile Penale.

Ministrul Justitiei, nenumarate raspunsuri evazive despre Ordonanta pe amnistie: Nu am un un raspuns structurat / Reflectez / Veniti la 6.30 la minister

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat sa raspunda la intrebarile repetate ale jurnalistilor, dupa sedinta Consiliului National al PSD, la care a participat, daca Guvernul va adopta o Ordonanta pe amnistie si gratiere, ceruta chiar de liderul PSD, care a spus ca partidul are obligatia de a da un astfel de act normativ. Toader a evitat constant sa raspunda, sustinand ca nu are un raspuns structurat, ca reflecteaza sau ca tema nu a fost atat de actuala ca astazi.

Ministrul Justitiei va participa la CEx PSD: Am fost invitat. Toate dezbaterile au argumentare juridica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National PSD de duminica, subliniind ca nu stie daca se va discuta despre un proiect privind aministia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )