Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINISTRUL JUSTITIEI: Va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL JUSTITIEI: Va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi dimineata ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader, anunt important despre OUG pe Codurile Penale

Ministrul Justitiei, TudorelToader, a declarat, luni dimineata, ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare. Lucram la un proiect de.

Ministrul Justitiei, nenumarate raspunsuri evazive despre Ordonanta pe amnistie: Nu am un un raspuns structurat / Reflectez / Veniti la 6.30 la minister

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat sa raspunda la intrebarile repetate ale jurnalistilor, dupa sedinta Consiliului National al PSD, la care a participat, daca Guvernul va adopta o Ordonanta pe amnistie si gratiere, ceruta chiar de liderul PSD, care a spus ca partidul are obligatia de a da un astfel de act normativ. Toader a evitat constant sa raspunda, sustinand ca nu are un raspuns structurat, ca reflecteaza sau ca tema nu a fost atat de actuala ca astazi.

Barna, dupa ntlnirea la Guvern: Premierul si ministrul Justitiei au fost foarte fermi ca nu intentioneaza sa dea OUG pentru amnistie si gratiere, pentru moment

Liderul USR Dan Barna a relatat vineri ca premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost foarte fermi in discutia avuta la Palatul Victoria ca, pentru moment, nu au in lucru si nu intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere.

Ministrul Justitiei: S-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a respectivelor abuzuri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni ca la Consiliul National al PSD s-a agreat ideea ca amnistia si gratierea sa fie ultima solutie de indreptare a abuzurilor din justitie. Dupa cele.

Ministrul Justitiei, noi precizari despre amnistie si gratiere

Update:Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi precizari despreOUG pe amnistie si gratiere. Toader a prcizat ca nu vrea ca afirmatiile sale sa fie scoase din context si sa rezulte altceva.

Ministrul Justitiei, nelipsit de la sedintele PSD din ultima vreme, spune ca va merge si la Comitetul Executiv de duminica: Toate ntrunirile la care sunt chemat au si o dezlegare juridica

Tudorel Toader spune ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD care va avea loc duminica. De altfel, ministrul Justitiei este nelipsit in ultima perioada de la sedintele PSD, el participand inclusiv la ultimul CEx de la inceputul saptamanii, in care s-a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind Codurile Penale.

Ministrul Justitiei va participa la CEx PSD: Am fost invitat. Toate dezbaterile au argumentare juridica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca va participa la sedinta Comitetului Executiv National PSD de duminica, subliniind ca nu stie daca se va discuta despre un proiect privind aministia.

Iohannis s-a intalnit cu Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, si au discutat despre asigurarea continuitatii intre cele doua Presedintii succesive ale Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, la Bruxelles, cu Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, tara care detine in prezent Presedintia rotativa a Consiliului UE, si au discutat despre asigurarea continuitatii de actiune intre cele doua Presedintii succesive ale Consiliului Uniunii Europene.

Tudorel Toader, intrebat daca se inscrie in PSD. Cum a raspuns ministrul Justitiei

Tudorel Toader, ministrul independent al Justitiei din Guvernul PSD-ALDE, a participat in premiera la Consiliul National al PSD. La final, ministrul a fost intrebat daca se inscrie in PSD. Daca voi intra.

Surse: Ordonanta pentru amnistie si gratiere este gata. Termen de adoptare: pna pe 15 ianuarie

PSD are gata ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere, al carei termen de adoptare este 15 ianuarie, au declarat pentru HotNews surse social-democrate. Potrivit primelor informatii, gratierea va viza pedepsele de pana la 10 de inchisoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )