Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Justitiei: n SUA, procurorul general a fost demis pe loc. La noi, tragem proceduri

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei: n SUA, procurorul general a fost demis pe loc. La noi, tragem proceduri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca in Romania se trage de proceduri in ceea ce priveste revocarea procurorului general, in timp ce in alte tari, precum SUA si Germania, acesta este demis pe loc. continuă pe Hotnews

Ironii ntre ministrul Justitiei si procurorul general. Toader: V-ati nrosit progresiv, ma temeam sa nu evolueze. Lazar: Apreciez ngrijorarea

Ministrul Justitiei si procurorul general au avut mai multe replici acide in sedinta de luni a Consiliului Superior al Magistraturii, care trebuie sa emita un aviz asupra cererii lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazar. Ministrul Justitiei l-a ironizat pe procurorul general, spunandu-i ca a observat ca s-a inrosit progresiv, iar vocea i s-a schimbat in timpul audierii. Apreciez ingrijorarea ca m-am imbujorat. Si domnia sa a facut-o, dar nu s-a vazut, a raspuns Lazar.

Efectul MCV: contre si ironii intre ministrul Justitiei si procurorul general

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat negativ raportul de evaluare al activitatii procurorului general, pe baza caruia ministrul Justitiei cere revocarea acestuia din functie. Decizia finala este la presedintele Iohannis.

Zi decisiva. Procurorul general, Augustin Lazar,audiat la CSM inainte ca magistratii sa dea avizul pe cererea de revocare

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar in vederea emiterii unui aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a acestuia. Asta in conditiile in care, Comisia Europeana a cerut, in raportului MCV, suspendarea imediata a tuturor numirilor si demiterilor in derulare a procurorilor de varf.

Confruntarea finala intre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Procurorul general, audiat in CSM

Sectia pentru procurori a CSM il va audia, luni, pe procurorul general Augustin Lazar pentru a emite un aviz, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedura de revocare a.

Tudorel Toader continua sa se joace pe Facebook: Cum a ales ministrul Justitiei sa prezinte lansarea unui program (FOTO)

Ministrul Justitiei continua sa descopere optiunile pe care i le ofera Facebook pentru a se juca pe reteaua sociala. Dupa ce posta mesaje pe care le stergea imediat dupa o ora, acum Tudorel Toader a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa raportul MCV

Tudorel Toader a facut declaratii inainte de a lua parte la un seminar. Ministrul Justitiei a spus ca aici se va vorbi despre modul in care pot fi imbunatatite conditiile din penitenciare. 52 de.

Hillary Clinton, urmarita de scandalul e-mailurilor oficiale: Procurorul general al SUA vrea sa o ancheteze pe fosta candidata la presedintie (VIDEO)

Hillary Clinton a intrat in vizorul procurorului general interimar al Statelor Unite, Matthew Whitaker. Potrivit sefului Departamentului American de Justitie, Clinton ar trebui anchetata pentru folosirea mesageriei.

Remaniere Guvern PSD-ALDE. Tariceanu, sustinere pentru ministrul Justitiei. Despre ce minister a spus ca isi doreste mai multa implicare

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Brasov, in contextul in care PSD va discuta in CExN de luni despre remanierea guvernamentala, ca isi pastreaza aprecierile pentru ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )