Libnet.ro
UNICEF

22:47

Ministrul Justitiei: Ma voi adresa Ministerului Public pentru desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii. Daca CSAT spune ca nu le poate desecretiza, inseamna ca ele exista

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei: Ma voi adresa Ministerului Public pentru desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii. Daca CSAT spune ca nu le poate desecretiza, inseamna ca ele exista

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, la Antena 3, dupa ce premierul Viorica Dancila a solicitat desecretizarea protocoalelor incheiate intre SRI si alte institutii ale statului, ca aceasta decizie inseamna inca un pas spre normalitate, spre reglarea raportului dintre autoritatilor publice, spre ceea ce ne cere statul de drept, sa ne desfasuram activitatea numai pe baza legii, in limitele legii. De asemenea, acesta a zis ca luni se va adresa Ministerului public, in calitate de ministru, pentru desecretizarea protocoalelor. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei: Voi cere Directiei Nationale Anticoruptie sa desecretizeze protocoalele

Premierul Viorica Dancila solicita desecretizarea protocoalelor SRI. Solicitarea premierului se bazeaza pe prevederile legale potrivit carora se interzice clasificarea ca secrete de stat a informatiilor,.

Ministrul Justitiei: Luni, la prima ora, voi cere Ministerului Public desecretizarea protocolului incheiat cu SRI

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri seara, la Antena 3, ca luni dimineata va cere Ministerului Public desecretizarea protocolului cu Serviciul Roman de Informatii, daca solicitarea formulata in acest sens de catre premierul Viorica Dancila nu se refera explicit si la protocolul SRI cu Ministerul Public.

Augustin Lazar: Motivarea CSM a avizului negativ confirma pozitia Ministerului Public

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a sustinut la iesirea de la CSM ca avizul negativ dat de Sectia pentru Procurori a CSM in cazul cererii de revocare a procurorului sef DNA are pozitia Ministerului Public.

Ministrul Justitiei, despre motivarea CSM privind avizul negativ la cererea de revocare a lui Kovesi: Ce a sustinut procurorul sef al DNA, CSM a luat, a cosmetizat si a zis ca e bine asa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat, vineri seara, motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cererii sale de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Toader sustinand ca aceasta este in oglinda cu raspunsurile date de sefa DNA la toate cele 20 de acuzatii aduse de el.

Ministrul Justitiei despre motivarea CSM pentru avizul negativ privind revocarea lui Kovesi: CSM a luat alea 20 de puncte prezentate de mine, raspunsurile procurorului-sef si le-a sucit. In rest nu a facut nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri seara la Antena 3 ca motivarea Consiliului Superior al Magistraturii pentru avizul negativ privind revocarea lui Kovesi din functia de procuror-sef al DNA este formata din raportul sau, sustinerile Laurei Codruta Kovesi si cosmetizarea spuselor acesteia.

Ce spune ministrul Justitiei despre oportunitatea unei proceduri disciplinare impotriva sefei DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca in acest moment nu se impune demararea unei proceduri disciplinare impotriva procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a unor informatii aparute ?.

Ministrul Justitiei propune finantarea unor centre regionale de arhive la curtile de apel

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, s-a intalnit, astazi, cu reprezentantii Bancii Mondiale, propunandu-le acestora finantarea unor centre regionale de arhive, care sa fie construite la nivelul fiecarei curti de apel.

Marian Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vangheliesustine caVictor Pontas-a dus acasa laTraian Basescusi i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei. intr-un interviu acordatAntena 3, Vanghelie sustine ca.

Vanghelie: Ponta s-a dus acasa la Traian Basescu si l-a rugat sa-l puna ministrul Justitiei

Marian Vanghelie pretinde ca Victor Ponta a mers acasa la fostul set al statului, Traian Basescu si i-a cerut sa-l puna ministrul Justitiei in perioada guvernarii PSD-PNL.

Liviu Dragnea a dezvaluit o discutie avuta cu ministrul Justitiei: Era marcat. S-a intalnit cu un procuror si...

Liviu Dragnea a declarat marti, la Antena 3, ca a avut o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, caruia i-a transmis ca raportul sau prin care a cerut revocarea lui Kovesi este mult prea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )