Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministrul maltez al economiei ar fi platit 350.000 de euro pentru asasinarea unei jurnaliste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul maltez al economiei ar fi platit 350.000 de euro pentru asasinarea unei jurnaliste

O suma de 350. 000 de euro ar fi primit asasinul jurnalistei Daphne Caruana Galizia de la fostul ministru maltez al Economiei, a marturist luni, in fata instantei, martorul din acest dosar, Melvin Theuma, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Germania vrea sa acorde prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini

Ministerul Economiei din Germania a propus o schema de prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini ca parte din pachetul de stimulare financiara care urmeaza sa fie aprobat de Berlin, au declarat doua surse apropiate de minister.

intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale

Proiectul intitulat Observatorul European al mass-mediei digitale EDMO), finantat de UE cu 2,5 milioane de euro, si-a inceput activitatea luni. Proiectul va contribui la o mai buna intelegere a actorilor relevanti, vectorilor, instrumentelor, metodelor, dinamicilor de diseminare, obiectivelor prioritare si impactului dezinformarii asupra societatii.

PLANURI POST-PANDEMIE 80 miliarde euro, pentru stimularea economica a Germaniei

Guvernul german lucreaza la un pachet de stimulare in valoare de 75 de miliarde-80 de miliarde de euro 83 de miliarde- 89 de miliarde de dolari) pentru a sprijini redresarea economica dupa pandemia coronavirusului, anunta saptamanalul Bild am Sonntag, citat de agentia Reuters. Guvernul federal ar urma sa aloce peste 60 de miliarde de euro, in timp ce autoritatile regionale vor suporta restul, se arata in documentul citat de saptamanalul german.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )