Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Mediului, Costel Alexe: Preluarea Insulei Belina si a Bratului Pavel de catre satul roman este aproape finalizata. Este o reparatie morala (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Mediului, Costel Alexe: Preluarea Insulei Belina si a Bratului Pavel de catre satul roman este aproape finalizata. Este o reparatie morala (VIDEO)

Ministerul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni, intr-o interventie telefonnica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca preluarea de catre statul roman a Insulei Belina si a Bratului Pavel este. continuă pe B1

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

Ministrul Mediului, in vizita pe insula Belina: Am gasit un complex de protocol, retras de ochii lumii, destinat unor privilegiati din PSD

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita pe insula Belina, zona despre care spune ca are un potential turistic ridicat si unde a gasit mai multe anexe construite ilegal.

Costel Alexe, despre Insula Belina: Tot ce e ilegal va fi daramat Ludovic Orban a anuntat recent ca aceasta revine in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum

Costel Alexe, ministru Mediului, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina care au fost construite ilegal vor fi daramate. Precizarea vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Agentia.

Digi24: Ce a gasit ministrul Mediului pe insula Belina? Alexe: De la unitatea de cazare pana la anexe si pontoane au construit ilegal

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita pe insula Belina. Acesta a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca toate constructiile ridicate sunt ilegale, de la unitatea de cazare pana la anexe si pontoane. Alexe a mai adaugat ca zona are un potential turistic ridicat.

Insula Belina a revenit in proprietatea statului

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a participat, astazi, alaturi de directorul general al Administratiei Nationale a Apelor RomaneANAR) la preluarea in mod oficial, de catre stat, a insulei Belina si bratului Pavel, foste fiefuri ale lui Liviu Dragnea, ex-presedintele PSD si ale liderilor social-democrati din judetul Teleorman.

Ministrul Mediului merge pe Insula Belina, reintrata in domeniul public dupa ce fusese cedata firmei Tel Drum

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, viziteaza luni Insula Belina, reintrata in domeniul public, la sapte ani dupa ce a fost scoasa din proprietatea statului, trecuta in proprietatea Consiliului Judetean Teleorman si data in administrare firmei Tel Drum, apropiata de Liviu Dragnea. in prezent, domeniul unde isi petreceau timpul liber lideri ai PSD se afla in administrarea Apelor Romane.

Ministrul Mediului viziteaza insula Belina, fostul refugiu al lui Liviu Dragnea

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, efectueaza, luni, o vizita de lucru in judetu.

Ministrul Mediului, despre insula Belina: Tot ce este ilegal va fi daramat

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina, construite ilegal si care nu corespund reglementarii si legislatiei de mediu in vigoare, vor fi daramate.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

Ce a descoperit ministrul Mediului pe Insula Belina. Ce se va intampla cu constructiile ilegale

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat in sedinta de Guvern din 21 mai ca au fost demarate formalitatile pentru ca Insula Belina sa revina in administrarea statului roman, printr-o preluare.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )