Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ministrul Monica Anisie cere ancheta dupa aparitia unor imagini cu un elev palmuit de o invatatoare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Monica Anisie cere ancheta dupa aparitia unor imagini cu un elev palmuit de o invatatoare

Ministrul invatamantului, Monica Anisie, solicita Inspectoratului Scolar Maramures o ancheta dupa ce a aflat din mediul online ca elevi ai scoii din localitatea maramureseana Borsa au fost palmuiti de o profesoara in timpul orelor. Imaginile au fost publicate pe Facebook de Andy Popescu, un cunoscut vlogger din Romania. continuă pe Adevărul

Anisie solicita ancheta, dupa ce a aflat de pe internet ca mai multi elevi de la o scoala au fost loviti de o profesoara

Monica Anisie solicita Inpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli, a scris ministrul Educatiei pe reteaua sociala.

Ministrul Educatiei a solicitat o ancheta, dupa ce o profesoara a lovit mai multi elevi la o scoala din Maramures

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Scolar demararea unei anchete incepand de luni, dupa ce a vazut imagini pe Facebook cu o profesoara care lovea elevii intr-o clasa la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures. Toleranta zero la violenta in scoli, a precizat Anisie.

Monica Anisie, despre noile masuri privind cursurile online. Tezele ar putea disparea in urmatorul an scolar

Monica Anisie, ministrul educatiei, a vorbit, vineri, la PRO TV, despremasurile luatepentru a reduce materia elevilor,adaptarea la cursurile online, dar si scurtarea orarului. Vom.

Monica Anisie, despre noile masuri privind cursurile online. Vom lua masuri, exact ca in primavara, cand am eliminat tezele

Monica Anisie, ministrul educatiei, a vorbit, vineri, la PRO TV, despremasurile luatepentru a reduce materia elevilor,adaptarea la cursurile online, dar si scurtarea orarului. Vom.

Tezele ar putea fi eliminate. Schimbarile anuntate de Monica Anisie

Monica Anisie a vorbit, vineri, despre un ordin ce prevede reducerea drastica a materiei, renuntarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitala, scurtarea orarului pentru elevi astfel incat sa nu mai petreaca multe ore in fata calculatorului, dar si predarea multidisciplinara.

EXCLUSIV Barbatul care i-a lovit masina Oanei Zavoranu cere mila dupa ce a fost dat pe mana politei. Ce mesaj i-a transmis brunetei

Barbatul care i-a lovit masina Oanei Zavoranu cere mila dupa ce a fost dat pe mana politei. Deranjata ca barbatul i-a lovit masina si a fugit, frumoasa bruneta nu se lasa induplecata cu una, cu doua. Si-a gasit masina de 150. 000 euro lovita in parcare Cunoscuta ca o impatimita a masinilor de lux, Oana Zavoranu .

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )