Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ministrul Muncii, anuntul momentului privind plata pensiilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, anuntul momentului privind plata pensiilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a facut un anunt in urma cu putin timp privind plata pensiilor. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii anunta modificari privind plata pensiilor: Nu vor mai exista diferente de mod de lucru intre banci

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca sistemul dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci va fi schimbat, astfel incat pensiile sa ajunga cat mai repede la pensionari. Ministrul liberal a.

PENSII 2020. Ministrul Muncii schimba regulile, in plin scandal privind plata pensiilor

Violeta Alexandru a anuntat, pe Facebook, ca va modifica protocoalele astfel incat bancile sa fie obligate sa vireze catre pensionari banii in cel mult doua zile de cand i-au primit de la stat.

MINISTRUL MUNCII: Am terminat plata pensiilor in numerar, prin Posta Romana, la toate adresele la care au fost gasiti pensionarii la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca a fost finalizata plata tuturor pensiilor, inclusiv a celor distribuite prin Posta Romana, acolo unde beneficiarii au fost gasiti la domiciliu. La randul lor, reprezentantii Postei au precizat ca pensionarii care nu au fost gasiti acasa pot ridica drepturile banesti de la ghisee, pana pe 21 ianuarie, transmite News. ro.

Ministrul Muncii: Maine am o intalnire cu bancile; nu oblig pe nimeni sa ramana in contract cu Casa de Pensii

Conventiile cu bancile pentru plata pensiilor sunt din 2001-2002 si maine voi avea o intalnire cu bancile pentru a le evalua si a discuta cum putem face mai bine, a declarat, luni seara, la B1 TV, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand ca nu obliga pe nimeni sa ramana in contract cu Casa de Pensii, potrivit Agerpres.

INTERVIU Ministrul Muncii garanteaza ca pensiile vor creste cu 40%. Cand va avea loc majorarea

Violeta Alexandru sustine ca legea - mostentia de la PSD - care prevede majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie va fi pusa in aplicare de Guvernul PNL. Sunt bani in buget, sustine Violeta Alexandru. Garantia oferita de ministrul Muncii vine in contextul in care PSD acuza PNL ca vrea sa amane majorarea pensiilor.

Ministrul Muncii, la Adevarul Live. Are Guvernul bani pentru majorarea pensiilor? Va fi crescuta varsta de pensionare?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vorbeste, la Adevarul Live, despre problemele sistemului de pensii: are Guvernul bani pentru a acoperi majorarea punctului de pensie cu 40%?, lege ramasa in urma guvernarii PSD. Intra actualul sistem in colaps daca nu creste varsta de pensionare? Vor fi abrogate pensiile speciale? De ce diferenta dintre cea mai mica pensie si cea mai mare pensie este exorbitanta?.

MINISTRUL MUNCII: Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca, pana in 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a inlatura peretii dintre angajati si cetateni.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE DUBLAREA ALOCATIILOR: Nu se poate peste noapte,cel mai probabil din iulie

Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget, astfel ca cel mai probabil masura va putea fi implementata dupa rectificarea bugetara din luna iulie 2020, a declarat, marti, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, potrivit Agepres.

MINISTRUL MUNCII: Vom schimba conventiile dintre CNPP si banci pentru ca banii sa ajunga mai devreme la pensionari

Conventiile dintre Casa Nationala de Pensii Publice si banci vor fi schimbate, astfel incat banii sa ajunga cat mai devreme la pensionari, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, relateaza Agerpres.

Ministrul Muncii a emis un ordin prin care, pana in 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca, pana in 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucuresti trebuie sa reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a inlatura peretii dintre angajati si cetateni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )