Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Muncii, despre intentiile PNL privind pensiile si alocatiile

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, despre intentiile PNL privind pensiile si alocatiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesar. continuă pe România Liberă

PENSII 2020. Probleme majore la Sectorul 1 Bucuresti. Anuntul facut de ministrul Muncii

Peste jumatate dintre judetele tarii nu mai inregistreaza intarzieri in recalcularea dosarelor de pensie, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Voi face toate demersurile legale ca sa nu mai existe situatii in care drepturile pensionarilor sa fie calculate gresit

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca va face toate demersurile legale pentru ca situatii in care, din vina functionarilor publici au fost calculate gresit drepturile pensionarilor si nu s-au.

Ministrul Muncii intervine in cazul femeii care a primit timp de 16 ani o pensie mai mica. Solicita demisii si promite plata tuturor banilor datorati de stat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, reactionaza dur in cazul femeii din Alba, care a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica din cauza functionarilor de la Casa Judeteana de Pensii.

Anunt vital pentru romani. Ministrul Muncii, principalele masuri pentru pensii, angajati si angajatori

Guvernul lanseaza, miercuri, Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. in cadrul evenimentului, ministrul Muncii Violeta Alexandru a sustinut care sunt principalele prioritati in perioada urmatoare.

Lia Olguta Vasilescu, despre intentiile PNL: Nu suntem chiar toti fraieri ca sa nu ne prindem ce vor sa faca

Deputata PSD Lia Olguta Vasilescu a sanctionat in termeni duri planul de redresare economica lansat miercuri de PNL. De asemenea, Lia Olguta Vasilescu a dezvaluit, in stilul caracteristic, intentiile partidului de guvernamant, despre care sustine ca ar vrea sa vanda la costuri derizorii CEC, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, TAROM, Portul Constanta.

PeBloguri: Ciolacu, nou atac la adresa PNL privind incalcarea masurilor de preventie chiar de catre unii liberali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat recent un nou atac dur la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban. Conform spuselor lui Ciolacu, Orban ar avea tupeul de a reclama ca romanii nu respecta regulile impuse de Guvern in context Covid, dar uita ca Rares Bogdan si PNL Iasi au organizat petreceri private cu sute de persoane unde nu s-au purtat masti, iar regulile de distantare au fost ignorate.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: Daca evolutia pandemiei nu permite, relaxarile nu vor avea loc

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca redeschiderea restaurantelor este conditionata de evolutia pandemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Evaluam fiecare crestere pe zi, pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )