Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensii e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensii e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensie e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

MINISTRUL MUNCII: Avem o noua propunere de lege a adoptiei

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, astazi, ca Guvernul a trimis Parlamentului un nou proiect de lege a adoptiilor, in care se incurajeaza adoptia nationala.

Marius Budai: Daca marti se da raport de adoptare pe legea pensiilor, e posibil ca miercuri sa se dea vot final in Camera

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca este posibil ca legea pensiilor sa fie votata miercuri de plenul Camerei Deputatilor, daca in cursul zilei de marti primeste raport de adoptare in comisia de.

Ministrul Muncii, despre scandalul care a socat Romania: Avem un prim raport referitor la situatia fetitei din Baia de Arama

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca va prezenta premierului Viorica Dancila un prim raport cu privire la situatia fetitei din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie din SUA, ea fiind.

Budai: Pensiile speciale pentru primari, o reparatie pentru cei care au 1.200 de lei pensie

Ministrul Muncii, Marius BUdai, sustine ca pensiile speciale care vor fi platite primarilor, in urma adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ, sunt o reparatie pentru cei care au acum pensii mici, iar impactul financiar al acestor pensii speciale nu este major.

MARIUS BUDAI: Vom continua implementarea Legii salarizarii

Legea salarizarii va continua sa fie implementata, indiferent de discutiile din spatiul public sau de dorintele unora sau altora, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, intr-o dezbatere de specialitate organizata de Comitetul Economic si Social European CESE).

Marius Budai: Ne dorim ca toti copiii nostri sa ramana in tara Ministrul Muncii anunta modificari la Legea adoptiei

Ne dorim ca toti copiii nostri sa ramana in tara, a declarat Ministrul Muncii, in contextul scandalului de proportii declansat de procedura controversata prin care a fost data spre adoptie micuta So.

Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Marius Budai, ministrul Muncii a precizat ca presedintele Romaniei inca nu l-a contactat in problema stringenta a fetitei Sorina din Baia de Arama. Instanta va fi cea care se pronunta. Instanta poate.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale; impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. Aceste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )