Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministrul Sanatatii anunta ca femeia-jandarm ranita la proteste este in stare buna: Nu are coloana rupta (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii anunta ca femeia-jandarm ranita la proteste este in stare buna: Nu are coloana rupta (VIDEO)

Femeia-jandarm care a fost ranita grav in timpul violentelor din Piata Victoriei nu are fractura de coloana cervicala si se stimte bine. Anuntul a fost facut sambata de ministrul Sanatatii, Sorina. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii anunta ca femeia-jandarm ranita la proteste este in stare buna: Nu are coloana rupta

Femeia-jandarm care a fost ranita grav in timpul violentelor din Piata Victoriei nu are fractura de coloana cervicala si se stimte bine. Anuntul a fost facut sambata de ministrul Sanatatii, Sorina.

Ministrul Sanatatii a vizitat ranitii spitalizati in urma incidentelor din Piata Victoriei: E bine ca au fost lasati sa intre in multime si sa acorde primul ajutor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, i-a vizitat sambata pe cei cinci raniti in urma violentelor din Piata Victoriei care sunt internati la Spitalul Floreasca din Capitala, ea spunand ca toate cele cinci persoane, inclusiv femeia jandarm care a fost batuta, sunt intr-o stare buna.

Ministrul Sanatatii, vizita-surpriza la Spitalul Floreasca. Care este starea femeii-jandarm batuta cu bestialitate

Update 14. 30:Ministrul Sorina Pintea a declarat ca femeia jandarm lovita in Piata Victoriei nu are fractura de coloana cervicala, comunica si este intr-o stare buna. Spune ca asteapta sa mearga.

Cronica unei manipulari - cazul femeii-jandarm batute in Piata Victoriei: Cum s-au raspandit informatiile despre tanara care s-ar fi aflat in stare grava vineri seara si despre care ministrul Sanatatii a anuntat sambata ca este foarte bine (FOTO)

Femeia-jandarm care a fost batuta in timpul violentelor care au avut loc vineri in Piata Victoriei este bine si nu are fractura de coloana cervicala, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )