Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, avertisment de ultima ora: Exista riscul ca numarul cazurilor sa creasca

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, avertisment de ultima ora: Exista riscul ca numarul cazurilor sa creasca

Ministrul Sanatatii se arata in continuare ingrijorat de numarul mare de infectari si nu exclude ca acesta sa fie si mai mare. Totodata, Nelu Tataru spune ca mesajul transmis de OMS tarilor afectate de pandemie sa se trezeasca la realitate in urma situatiei pandemice nu este un mesaj doar pentru populatie. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Rata de transmitere s-a dublat in ultimele 3 saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Nelu Tataru, anunturi de ultima ora. Ne gandim daca este necesara prelungirea starii de alerta, sau nu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut vineri declaratii cu privire la situatia pandemiei cauzate de coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Pregatim un proiect de lege pentru a clarifica conditiile de carantina si izolare. Izolarea ramane de baza Daca va fi nevoie, vom prelungi starea de alerta

Numarul locurilor la terapie intensiva este scazut la acest moment si au inceput transferuri de pacienti intre spitale, iar Romania se indreapta spre o rata de transmitere a COVID-19 de la 0,6-0,7 la 1,4, existand in continuare focare, a declarat vineri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru a fi clarificate notiunile de boala transmisibila, de izolare si de carantina, in urma deciziei Curtii Constitutionale, care a stabilit ca izolarea si carantina nu pot fi reglementate prin ordin de ministru. El a mai spus ca, daca situatia o va impune, starea de alerta va fi prelungita.

Ministrul Sanatatii, despre redeschiderea restaurantelor: Daca evolutia pandemiei nu permite, relaxarile nu vor avea loc

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri, ca redeschiderea restaurantelor este conditionata de evolutia pandemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Evaluam fiecare crestere pe zi, pe.

Ministrul Sanatatii: Rata de transmitere a noului coronavirus e de 1,4. Pregatim un proiect de lege - VIDEO

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat vineri ca mergem spre o rata de transmitere a COVID-19 de 1,4, precizand ca avem in continuare focare. El a anuntat ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru a se conforma recomandarilor Curtii Constitutionale.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: Scoala ar putea fi doar online, din toamna

Profesorii si elevii trebuie sa fie pregatiti de reinceperea cursurilor, din toamna, doar online, avertizeaza premierul Ludovic Orban, in conditiile in care cazurile de infectie cu Covid-19 sunt in crestere. Redeschiderea scolilor in termen, in septembrie, este pusa acum sub semnul intrebarii.

Ludovic Orban, avertisment de ultima ora: As decide prelungirea starii de alerta

Ludovic Orban a anuntat intr-un interviu ca daca ar putea, ar decide prelungirea starii de alerta, din cauza numarului mare de infectari din ultimele zile. Cu toate acestea, premierul spune ca este increzator ca vom intra in normalitate.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: S-a creat un grup de lucru interministerial pentru punerea in concordanta a cerintelor CCR privind carantinarea si izolarea

Ministerul Sanatatii, Ministerul Justitiei si Ministerul de Interne au creat un grup de lucru care sa inainteze un proiect de lege pentru punerea in concordanta a cerintelor Curtii Constitutionale a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )