Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Sanatatii: Clinica inchisa nu a avut niciodata contract cu Matteo Politi. in acest moment, sunt in desfasurare si altecontroale(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: Clinica inchisa nu a avut niciodata contract cu Matteo Politi. in acest moment, sunt in desfasurare si altecontroale(VIDEO)

Continua scandalul medicilor falsi. O clinica privata a fost inchisa iar alte trei au activitatea suspendata in urma controalelor facute de Directia de Sanatate Publica. Verificarile au avut loc dupa. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii: O clinica a fost inchisa iar alte trei au fost suspendate, dupa cazul escrocului italian

O clinica a fost inchisa, iar altor trei li s-a suspendat activitatea si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 72. 200 de lei in urma controalelor facute de Directia de Sanatate Publica di.

Ministrul Sanatatii: Directia de Sanatate Publica monitorizeaza cazul de la Institutul Marius Nasta inca de saptamana trecuta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Directia de Sanatate Publica monitorizeaza cazul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, ea precizand ca s-au prelevat probe care au fost trimise pentru analize la Institutul Cantacuzino.

Ministrul Sanatatii, anunt despre situatia de la Institutul Marius Nasta: Managerul a informat despre demararea anchetei

Ministerul Sanatatii sustine ca Directia de Sanatate Publica Bucuresti si de managerul Institutului National de Pneumftiziologie Marius Nasta au informat despre demararea unei anchete epidemiologice in ca.

Programul de tromboliza intravenoasa a fost extins, de anul acesta, anunta ministrul Sanatatii

43 de spitale din intreaga tara in loc de 10 sunt incluse de anul acesta in programul pilot Actiunea prioritara pentru tratamentul interventional al AVC, derulat de Ministerul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )