Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministrul Sanatatii, iritat ca banii pentru un spital din Iasi, distrus de un incendiu, sunt inca necheltuiti: Nu trebuie sa vina ministrul ca sa fie folositi

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, iritat ca banii pentru un spital din Iasi, distrus de un incendiu, sunt inca necheltuiti: Nu trebuie sa vina ministrul ca sa fie folositi

Suma alocata de Guvern pentru interventii la Institutul de Boli Cardiovasculare care a fost avariat de un incendiu puternic nu a fost inca cheltuita, desi fondurile sunt disponibile de doua luni. continuă pe Adevărul

Un cuplu din Iasi si-a ucis fiul din greseala. Motivul este de-a dreptul socant

Un cuplu din Iasi a ajuns in fata judecatorilor pentru ca placerea de a asculta manele a determinat moartea unui dintre cei cinci copii. Tatal a facut o improvizatie la aparatul radio pentru a asculta.

Un tata din Iasi si-a legat fiica cu lanturi si a lovit-o cu facaletul. E revoltator ce au decis judecatorii

Un barbat din Iasi si-a legat fiica cu lanturi si a lovit-o cu facaletul iar la mai bine de cinci ani de la oribila fapta a fost pedepsit de judecatori. Barbatul de 54 de ani a fost condamnat la un an de.

Un copil din Iasi si-a pierdut viata din cauza manelelor. Parintii sunt singurii vinovati! Cum a fost posibil asa ceva

Mihaita, un copilas din Iasi, si-a pierdut viata dupa ce s-a electrocutat la un aparat de radio. Tatal sau, Constantin Victor Dragomir, in varsta de 40 de ani, a modificat aparatul printr-o improvizatie, astfel incat sa.

A provocat un accident, dar ce a facut tanara din Iasi intrece orice imaginatie

O tanara din Iasi s-a prefacut moarta dupa ce a provocat un accident. Politistii au aflat insa ca Ancuta s-a urcat bauta la volan, furase masina si nici nu avea permis de conducere. Alarma s-a dat.

O romanca a fost violata intr-un spital din Italia

O romanca a fost violata intr-un spital din Italia. Victima, in varsta de 55 de ani, se afla internata intr-un spital din provincia Salerno si sustine ca a fost costransa sa suporte o violenta sexuala,.

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi. Care sunt noile destinatii

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi catre Billund, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris Beauvais si Salonic. In total, programul Wizz va include 20 de zboruri saptamanale aditionale cu plecare din Iasi.

Florin Iordache este in doliu: A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Florin Iordache este in doliu: Mama fostului ministru al Justitiei A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Dosar penal pentru ucidere din culpa deschis de Politie dupa ce un barbat i s-a facut rau in fata Spitalului Rovinari si a murit

Politistii din Gorj au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, dupa ce in noaptea de joi spre vineri unui barbat i s-a facut rau in fata spitalului din Rovinari, fiind transportat la unitatea me.

Gabriel Oprea REVINE: intalnire CONTROVERSATA, in plin proces in care e judecat pentru ucidere din culpa

Fostul lider al UNPR Gabriel Oprea incearca o revenire in politica, in plin proces in care e judecat pentru ucidere din culpa in dosarul politistului Gigina. Oprea s-a intalnit, miercuri, la sediul UNPR,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )