Libnet.ro
UNICEF

22:47

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

NELU TATARU: Vor putea vota cu urna mobila cei cu decizii de carantinare, izolare si act medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Arena Nationala, ca persoanele carantinate, in izolare sau care prezinta acte medicale vor putea vota cu urna mobila la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

NELU TATARU: S-a suplimentat cu 25% sporul ambulantierilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi, ca vor fi majorate sporurile salariale ale ambulantierilor, transmite Agerpres.

NELU TATARU: Avem 1.400 de paturi la ATI pentru pacientii COVID

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Tataru: Vaccinul impotriva Covid se va face sezonier, ca si cel antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva Covid se va face in Romania sezon.

Tataru: 95% din personalul medical de la Institutul Marius Nasta doreste sa se vaccineze. Ce spune ministrul Sanatatii despre medicii de familie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi ca peste 85% din personalul medical doreste sa fie vaccinat, cei mai multi fiind insa de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, unde procentul este de 95%.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom achizitiona vaccinuri pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, sambata seara, ca Romania va primi 4,6% din cota lunara de vaccinuri anti-Covid. Specialistul sustine ca vom avea o imunizare abia in momentul in care.

Ministrul Sanatatii anunta ca spitalele COVID dispun de 1.400 de paturi de ATI. Nelu Tataru: Avem in operationalizare alte 280 de locuri

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu .

Nelu Tataru a anuntat restrictiile care vor fi in vigoare de Sarbatori. Depinde doar de noi...

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit la Iasi despre masurile restrictive care vor fi in vigoare in perioada sarbatorilor de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )