Libnet.ro
UNICEF

20:17

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre efectele dezastruase ale deciziei CCR: 30.000 de pacienti sau suspecti au plecat din izolare Un pacient infectat poate contamina pana la 234 de persoane

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre efectele dezastruase ale deciziei CCR: 30.000 de pacienti sau suspecti au plecat din izolare Un pacient infectat poate contamina pana la 234 de persoane

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri ca dupa decizia Curtii Constitutionale 30. 000 de persoane suspecte de infectie cu noul coronavirus au iesit din izolare si circa 1. 300, din. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru:Daca avem zece mii de cazuri in trei-patru zile, la nivelul intregii tari, se impune starea de urgenta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, face noi precizari cu privire la o posibila reinstituire a starii de urgenta pe teritoriul Roomaniei in contextul inmultirii numarului de cazuri de coronavirus.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu suntem in stadiul in care sa fie necesara instituirea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma, miercuri, ca in pofida numarului record de noi cazuri de coronavirus inregistrat astazi, nu suntem in stadiul in care sa fie necesara instituirea starii de.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre numarul de cazuri in crestere: Nu regret nicio masura de relaxare, dar sunt dezamagit ca restrictiile nu au fost respectate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, in emisiunea Buna Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de Covid-19, ca nu regreta.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: in ultimele 24 de ore s-au externat 622 de pacienti cu COVID-19, in urma deciziei CCR. Alti 31.300 au iesit din carantina si izolare

Decizia Curtii Constitutionale potrivit careia pacientii depistati pozitiv cu COVID-19, dar care nu au simptome nu mai pot fi tinuti in spital fara acordul lor pentru ca li s-ar incalca drepturi fundamentale.

NELU TATARU: in prezent nu iau in calcul reintroducerea starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, la Constanta, privind posibilitatea organizarii alegerilor locale la toamna, ca mai intai vrea sa vada ca nu vor mai fi cresteri ale numarului cazurilor de coronavirus si ca exista o legislatie specifica, mentionand totodata ca in prezent nu ia in calcul reintroducerea starii de urgenta, conform Agerpres.

Nelu Tataru despre coronavirus: Suntem pe a doua cocoasa

Ministrul Sanatatii apreciaza ca Romania trece printr-o transmisie comunitara accentuata de 1,4, dub.

Cand se redeschid restaurantele si ce reguli vor trebui respectate. Anuntul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni, ca redeschiderea restaurantelor este conditionata de evolutia pandemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Totodata, el a precizat ca regulile pentru.

NELU TATARU: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca de duminica si pana azi s-au externat la cerere 550 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Tataru, despre redeschiderea restaurantelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca se doreste redeschiderea restaurantelor cat mai reped.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa. Cresterea acestui numar ne arata si gravitatea cazurilor noi. Ce spune ministrul Sanatatii despre carantinarea localitatilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca, in acest moment, nu se ia in calcul varianta carantinarii vreunei localitati din Romania, in contextul in care de cateva saptamani, tara noastra se.

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )