Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrul Sanatatii: Nu se poate vorbi de o epidemie de gripa

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Nu se poate vorbi de o epidemie de gripa

Numarul celor rapusi de gripa creste de la o zi la alta. Acum a ajuns la 28. in plus, la ambulanta, telefoanele suna incontinuu, iar spitalele sunt arhipline. Efectele au ajuns inclusiv in farmacii, unde. continuă pe Antena3

Gripa face ravagii in Romania. Anuntul facut de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut noi precizari dupa ce s-a anuntat inchiderea scolilor pentru ziua de vineri din cauza epidemiei de gripa. in urma cu doua ore am primit rezultatele.

Ministrul Sanatatii: Cele 20 de victime ale gripei au avut un lucru in comun - nu erau vaccinate!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, recomanda, in contextul cresterii numarului cazurilor de gripa, ca persoanele care prezinta simptome sa se adreseze medicului de familie, sa nu mearga in colectivitate sa.

Sorina Pintea: Suntem in pragul epidemiei de gripa, dar nu avem inca o epidemie. Situatia este ingrijoratoare in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician cu Silviu Manastire de la B1 TV, ca suntem in pragul unei epidemii de gripa dupa ce a fost.

Gripa face ravagii in Romania. 29 de persoane au murit. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

nca doi oameni au murit de gripa. Numarul deceselor a urcat la 25

Numarul deceselor cauzate de gripa a urcat la 25, a anuntat luni Institutul National de Sanatate Publica. Cele mai recente doua decese din cauza gripei s-au inregistrat luni: un barbat in varsta de 61 de ani din Prahova si o femeie in varsta de 74 de ani din Ialomita. Ambii erau infectati cu virusul gripal AH1, aveau si alte afectiuni si nu erau vaccinati anti-gripal.

Alte doua decese provocate de gripa. Numarul mortilor ajunge la 25

Alte doua persoane au murit de gripa, dupa ce alte trei decese au fost confirmate de Institutul National de Sanatate Publica INSP) in cursul zilei de luni. Numarul total al mortilor se ridica la 25.

DigiSport: nca o surpriza la Australian Open! Cum si poate pastra Simona Halep numarul unu mondial, dupa eliminarea lui Stephens

Sloane Stephens, una dintre jucatoarele care o puteau detrona pe Simona Halep in fruntea clasamentului WTA, a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open. Astfel, se pot face noi calcule pentru ca romanca de 27 de ani sa ramana numarul unu mondial si dupa primul Grand Slam al anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )