Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Sanatatii suspenda pentru sase luni exporturile de citostatice si imunosupresoare. Pintea: Exista un risc crescut de discontinuitate in aprovizionare (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii suspenda pentru sase luni exporturile de citostatice si imunosupresoare. Pintea: Exista un risc crescut de discontinuitate in aprovizionare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, suspendarea pentru sase luni a exportului in cazul a 125 de medicamente citostatice si 47 de imunosupresoare necesare in tratamentul cancerelor si a. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii suspenda pentru sase luni distribuirea unor medicamente citostatice in afara tarii

Un numar de 125 de medicamente citostatice si 47 de imunosupresoare necesare in tratamentul cancerelor si a persoanelor transplantate nu vor mai putea fi distribuite in afara Romaniei pentru o perioada de sase lu.

Ministerul Sanatatii suspenda exportul de citostatice si imunosupresoare

Ministerul Sanatatii suspenda pentru sase luni exportul de citostatice si imunosupresoare pentru pacientii bolnavi de cancer sau care au suferit un transplant si care sunt insuficiente pe piata din Romania, a anuntat, vineri, ministrul Sorina Pintea.

Se vor sista exporturile de citostatice. Anuntul facut de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer: Decizia vine tarziu. Pacientii nu au decat sa se roage la bunul Dumnezeu

Veste uriasa pentru bolnavii de cancer din Romania. Ministerul Sanatatii suspenda pentru sase luni exportul de citostatice si imunosupresoare pentru pacientii bolnavi de cancer sau care au suferit un.

Exporturile de citostatice, suspendate timp de sase luni. Ce spune ministrul Sanatatii

Criza de medicamente oncologice in Romania. Ministrul Sanatatii a emis un ordin, pus in dezbatere publica, dar care va intra in curand in vigoare.

Cum au fost angajati 8 supraveghetori la spitalul de psihiatrie Sapoca, dupa ce ministrul Sanatatii a dat cu pumnul in masa

Dupa ce s-au ales cu reprosuri si sanctiuni de la ministrul sanatatii, mai putin de o luna le-a luat celor din conducerea Spitalului de Psihiatrie Sapoca, judetul Buzau, sa angajeze personalul necesar supravegherii pacientilor periculosi. Demersul care trena de cateva luni s-a rezolvat rapid: proba scrisa a concursului a avut loc joi, 5 septembrie, iar interviul, luni, 9 septembrie.

Naomi Osaka, bulversata: Si-a dat antrenorul afara dupa sase luni! Cum si-a anuntat decizia pe Twitter

Americanca de 21 de ani era pe val, la un moment dat, castigand succesiv doua trofee de Grand Slam, US Open 2018 si Australian Open 2019. Apoi, a facut o miscare pentru care a platit scump.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )