Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

Tataru: Vaccinul impotriva Covid se va face sezonier, ca si cel antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva Covid se va face in Romania sezon.

Seful medical de la Moderna anunta cand va lua sfarsit pandemia de coronavirus: Pana in iarna viitoare ne putem intoarce la viata normala

Tal Zaks seful medical de la Moderna, da asigurari ca iarna viitoare pandemia de COVID-19 va fi invinsa iar viata va reveni la normal. Vaccinul impotriva noului coronavirus va permite treptat ca restrictiile.

Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Marea Britanie a cerut azi Agentiei britanice de reglementare a medicamentelor si produselor din domeniul sanatatii MHRA) sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de catre Universitatea Oxford si AstraZeneca in vederea comercializarii acestuia.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom achizitiona vaccinuri pentru intreaga populatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, sambata seara, ca Romania va primi 4,6% din cota lunara de vaccinuri anti-Covid. Specialistul sustine ca vom avea o imunizare abia in momentul in care.

Ministrul Sanatatii anunta ca spitalele COVID dispun de 1.400 de paturi de ATI. Nelu Tataru: Avem in operationalizare alte 280 de locuri

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca avem 1. 400 de paturi la terapie intensiva in prezent pentru cazurile COVID si ca alte 280 de paturi la ATI vor fi disponibile in urmatoarele doua saptamani.

Tataru: 95% din personalul medical de la Institutul Marius Nasta doreste sa se vaccineze. Ce spune ministrul Sanatatii despre medicii de familie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi ca peste 85% din personalul medical doreste sa fie vaccinat, cei mai multi fiind insa de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, unde procentul este de 95%.

Ministrul Sanatatii: Tine doar de noi daca sarbatorile sunt mai laxe, in familie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata seara despre masurile de restrictie care se vor aplica in perioada sarbatorilor de iarna, in contextul crizei epidemice declansata de noul.

Coronavirus in lume: OMS spune ca 60-70% din populatie trebuie imunizata Nou bilant record in Ucraina

Aproximativ 60-70% din populatie trebuie sa fie imunizata impotriva noului coronavirus pentru a reduce infectiile, spune directoarea Departamentului de vaccinuri din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Katherine OBrian, in timp ce bilantul oficial al persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 in lume a trecut de 62 de milioane, iar cel al deceselor Covid-19 se apropie de 1,5 milioane. 48 Franta relaxeaza restrictiile dupa ce numarul de contaminari a scazut15. 30 Companiile farmaceutice vor sa foloseasca socul pentru a lupta cu coronavirusul15. 16 Japonia: 2. 100 de sinucideri in octombrie14. 41 Anglia: Peste 2,5 milioane de persoane vor primi gratuit vitamina D.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )