Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea a vizitat spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni, dupa ce a vizitat Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Sighetu Marmatiei, ca spatiile de cazare din incinta institutiei sunt.

Unde a ales sotia lui James Blunt sa imbrace rochia Valentino pe care ministrul Sorina Pintea a purtat-o pe santierul spitalului din Baia Mare

Sotia cantaretului James Blunt, Sofia Wellesley, a purtat acelasi model de rochie Valentino pe care cu cateva zile in urma l-a imbracat ministrul Sanatatii din Romania, Sorina Pintea, la o vizita pe santierul spitalului din Baia Mare.

Pintea, dupa aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Spitalul Regional Cluj

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat, luni, dupa aprobarea indicatorilor tehnico-economici .

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi.

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

Sorina Pintea, nemultumita de conditiile de la Centrul de Recuperare din Sighetu Marmatiei

Dupa ce a vizitat Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Sighetu Marmatiei, .

Cum arata spitalul din Mioveni, primul construit de la zero dupa Revolutie - VIDEO

A fost facuta receptia singurului spital construit de la zero in ultimii 30 de ani in Romania. Panglica de la Spitalul orasenesc Sf. Spiridon din Mioveni a fost taiata in prezenta premierului Viorica.

Ministrul Afacerilor Externe, despre diplomatii romani din Kabul: Vor ramane acolo

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, a declarat, vineri, ca le-a cerut diplomatilor romani de la Kabul sa revina in tara, dar acestia au spus ca nu vor sa isi incheie misiunea.

Ipoteze socante dupa accidentul mortal din Capitala, produs de Mario Iorgulescu. Ce spun martorii

Mario Iorgulescu este in stare grava la spital, dupa ce a ucis cu bolidul sau de lux un barbat de 24 de ani, tatal a doua fetite. Mario Iorgulescu a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens. A izbit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )